16 жовтня 2021 08:48
3

В "Олімпії" назвали причину, через яку не можуть розплатитися з "Динамо" за Гонсалеса

Президент "Олімпії" Мігель Брунотт розповів про борг перед "Динамо" за перехід Дерліса Гонсалеса, пише versus.lanacion.com.py.


"Наша проблема виникла через пандемію. Сума не була сплачена належним чином, і не було досягнуто згоди. Нам довелося зробити дуже великі платежі, ми заплатили від 400 до 500 тисяч доларів. Ми хотіли зробити це в розстрочку.


У нас є 45 днів, щоб зібрати необхідні ресурси, санкція - неможливість купити гравців. Ми працюємо над збором необхідних ресурсів, щоб вибратися з цього, а також з інших речей, які у нас вже залишилися",- сказав Брунотт.


Також він сказав, що 2020 рік був катастрофічним для клубу, адже борг сьогодні становить 53 мільйони доларів.

Ваши проблемы, это только ваши проблемы. Не могли заплатить, нечего было брать игрока. Динамо уже входило в ваше положение и соглашалось на рассрочку, но и тогда вы не выполняли никакие договоренности. О чем дальше договариваться с мошенниками? Только все деньги сразу или наказание, третьего не дано.
4,5 млн євро, я так розумію - це 50% прав на Дерліса. Ну так хай віддадуть ЦЗ свого Сальседо на цю суму. Для ДК буде норм варіант, а то з правоногих ЦЗ у нас лише Забарний в обоймі. Пацана не вистачить на весь сезон...
А кого це хвилює? Ви коли його придбали і тягнули з виплатами, а зараз зручно все на пандемію звалювати! Гроші повертайте хитрож...зроблені!