16 жовтня 2021 08:09

Почеттіно - про спірний пенальті в матчі ПСЖ - "Анже": "Розумію почуття гравців суперника"

Головний тренер ПСЖ Маурісіо Почеттіно прокоментував вольову перемогу над "Анже" (2:1) в домашньому матчі 10-го туру Ліги 1, а також оцінив спірний пенальті, який був призначений у ворота гостей на 87-й хвилині після перегляду відеоповтору.


"Сьогодні ми домінували. Після голу "Анже" в першому таймі нам довелося відіграватися, тому деяким могло здатися, що це не так, але ми контролювали хід матчу. Ця перемога також показує силу нашого колективу. З часу останньої гри багато що змінилося. Я дуже радий, що сьогодні ввечері ми набрали три очки у важкому матчі проти відмінної команди.


Пенальті? Це непросто коментувати. Я ще не бачив повторів, тому не можу зрозуміти, що було раніше - рука і пенальті або фол. Подивимося. Але я розумію почуття гравців "Анже". Я сам часто стикався з такими ситуаціями, коли рішення були трохи проти моєї команди. Втім, це все ігрові ситуації", - цитує Почеттіно L'equipe.


ПСЖ з 27 очками продовжує лідирувати в чемпіонаті Франції. "Анже" з 16 набраними балами розташувався на 4-й сходинці в турнірній таблиці.