15 жовтня 2021 19:00
7

"Шахтар" розгромив "Зорю", забивши луганчанам шість м'ячів

"Шахтар" у стартовому матчі 11 туру УПЛ вдома не зазнав проблем з "Зорею".


Гра очікувалася напруженою, але "гірники" ще в першому таймі практично зняли всі питання про переможця, забивши три м'ячі. Дубль оформив Фернандо, а ще гол на свій рахунок записав Педрінью.

У другому таймі "Зорі" вдалося скоротити відставання завдяки Гладкому, але "гірники" пізніше забили ще. Відзначилися гравці, що вийшли на заміну – Тете і Сікан, а в компенсований час тітці зробив дубль.

УПЛ. 11-й тур:

"Шахтар" – "Зоря" 6:1

Голы: Фернандо, 11, 36, Педрінью, 28, Тете, 71, 90, Сікан, 80 - Гладкий, 63

"Шахтар": Трубін, Матвієнко (Вітао, 76), Марлон (Ісмаїлі, 46), Додо, Бондар, Майкон, Маркос Антоніо, Педрінью (Тете, 64), Алан Патрік (Сікан, 76), Фернандо Педро (Мудрик, 46), Марлос.

"Зоря": Мацапура, Назарина (Фаворов, 46), Снурницын, Вернидуб (Імереков, 20), Цвек, Козаків, Булеца, Громов (Овусу-Фримпонг, 72), Гладкий, Сайядманеш, Захеді (Крістіан, 72).

Тю, на состав только глянуть и понятно почему слив. В основе 5 игроков атаки и это против Шахтера
Да уж, с Вернидубов у Зари был потолок
И Сикан забил.
а Зоря то здеється вже всьо... (
Такую недокоманду нельзя пускать в Європу.
Після такого я за Зорю не вболіватиму в ЧУ, хай краще 3 місце буде за Дніпро-1.
Сховати
Andrij Ternopil City, я це вже після Рапіда всім кажу.З таким менеджментом і відношенням хай в пердіві грають,це просто позор. І що тепер скаже Вацко,де була оборона Зорі в тому матчі?Дивлюсь огляд всі голи якісь знущальні,ніякого опору від захисників,якісь всі безпорадні.А гол ,то швидше недбальство Богдана,ніж заслуга гравців Зорі.