15 жовтня 2021 11:55
3

В'ячеслав Грозний: "Є агенти, які хочуть іншого тренера замість Петракова"

Відомий фахівець В'ячеслав Грозний в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua став на захист виконуючого обов'язки головного тренера збірної України Олександра Петракова.


"Хочу почати з того, що не треба всіх собак вішати на Олександра Петракова і махати кулаками після бійки. Заднім числом всі розумні. У матчі з казахами, наприклад, Сікан вийшов на заміну і забив гол, але ніхто тренера не питав, чому з'явився на полі саме цей нападник. Зараз же чути питання: "Чому випустили Сікана, а не Довбика, не треба було міняти Ярмоленка" і так далі. Але ж такі рішення приймає тільки головний тренер, обговорювати це некоректно ні мені, ні журналіст. Тому що коли є підсумковий результат, мудрувати все могти.


Якби українці втримали перемогу над боснійцями, всі б сказали, що Петраков вчинив правильно, випустивши на поле і Сікана, і Булецу і Сидорчука. Розумію, що комусь не подобається, що головним тренером збірній поставили Петракова, а не людину з групи тих, хто дає ці коментар. Журналістам не подобається відкритість головного тренера, а потім його реакція на те, що його 1,5 місяці полоскали. Буд-який поважаючий себе тренер сам приймає рішення, кого ставити до складу, і це треба запам'ятати всім і назавжди.


Чим більше йде тиск на головного тренера, тим гірше відповідна реакція і цим домогтися нічого не вийде. Потрібний бути разом і спільно. Адже збірна України це не команда Петракова, Шевченка або Петрова або Сидорова. Це команда всієї країни, наша збірна, до якої причетні всі разом. І результат буде тільки тоді, коли ми будемо разом навколо команди, як це було на трибунах во Львів. Браво вболівальникам.


Ось така атмосфера повинна бути навколо збірної, і з боку експертів, і з боку журналістів. Потрібна підтримка, а не колупатися, що не так, тому що комусь треба, щоб збірну очолював інший тренер, якимось агентам потрібно пролобіювати іншого тренера. Але не буде так. Шансів немає. Так ми нічого не доб'ємося, а Петраков в результаті спілкуватиметься на мінімумі".

Болельщики свою роботу на стадионе выполняют на 100%. А вот футболисты дурака валяют
Болельщики должны быть с командой, должны поддерживать и поражения, и в победах, но и тренер должен быть с командой и болельщиками, должен быть мудрым, рассудительным, к игрокам сборной нужен другой подход это не дети 15-18 лет, а зрелые парни которые играют на высоком уровне, а некоторые в топ чемпионатах.
Сховати
AND, очень мудро поступил выгнав дезертира из команды. Такие люди создают гнилой микроклимат: помимо того. что уже 100 раз говорилось о Малине, напомню еще один момент: "Мне некоторые ребята говорили что в индивидуальных беседах тренер высказывался что не видит меня в составе" Это Малина. Это по-мужски, сплетничать за спиной?