11 жовтня 2021 15:41
5

Ігор ЦИГАНИК: "Ярмоленко, Степаненко, Кривцов і Пятов - це ті футболісти, які зараз формують стрижень збірної України"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч кваліфікації чемпіонату світу – 2022 Україна – Боснія та Герцеговина.


- Позитивних емоцій після перемоги над Фінляндією (2:1) повинно вистачити на наступний поєдинок з Боснією та Герцеговиною. У нас є чимало досвідчених футболістів, які усвідомлюють, що для них це останній шанс потрапити на чемпіонат світу.

Мовиться про Ярмоленка, Степаненка, Кривцова та Пятова – це ті футболісти, які зараз формують стрижень збірної України. Я думаю, що ці гравці повинні повести за собою партнерів і на емоціях видати ще один позитивний результат.

Дуже непростий буде матч, тому що другі зустрічі циклу ми завжди складно проводимо. Втім, я не бачу причин, через які ми не повинні перемогти боснійців.

Ротація, звичайно, буде, але мінімальна. Вибір у збірній зараз в принципі невеликий. Можливо, Зубков вийде з перших хвилин, а не Циганков. Можливо, зіграє з перших хвилин Сидорчук, а не Степаненко. На інших позиціях не чекаю на змін. Уже впродовж гри Олександр Петраков проводитиме заміни, а в старті, гадаю, з’являться майже всі ті виконавці, які починали поєдинок у Фінляндії.

Зроблю ставки, що збірна України переможе та заб’є принаймні двічі.
Поки що Кривцов тільки привозить... навіть Сирота виглядає сильніше
Сховати
dynamic1927, а можно конкретнее, где Кривцов привёз?
Сховати
Krava, пропущений гол на його совісті. Можна згадати попередні матчі, в тому числі на Євро
Сирота однозначно интереснее, но у него левая нога, а это позиция непоколебимого Матвиенко. Правда Петраков умудрился его с Чехией справа поставить....
Сховати
Pruzhyna, згоден