11 жовтня 2021 13:39
4

"Дайте йому послухати гімн України перед матчем АПЛ". Реакція фанатів "Вест Хема" на гол Ярмоленка в грі з Фінляндією

Український вінгер Андрій Ярмоленко став автором точного дальнього удару по воротах Фінляндії.


Його виступи за збірну – привід для гордості українських уболівальників, але також і здивування фанатів Вест Хема, спраглих подібного перформансу від українця в Англії.

У соціальних мережах прес-служба Вест Хема після матчу з Фінляндією виставила фотографію Ярмоленка, похваливши українця за якісну гру і забитий у ворота фінів м'яч.

Вболівальники лондонського клубу в коментарях як завжди були в ударі, залишивши кілька перлів на адресу виступу 31-річного півзахисника:

"Замініть кольори на синій і жовтий, щоб він почав так виступати за Вест Хем", - Pricetag.

"Просто дайте йому послухати гімн України перед грою АПЛ", - sokalski offside.

"Дайте йому довбане громадянство Вест Хема", - Ell I Am.

Нагадаємо, що за збірну України у Ярмоленка 43 голи в 103 матчах, тоді як за Вест Хем півзахисник відзначився десятьма голами в 63 іграх.

У нинішньому сезоні український вінгер з'явився в стартовому складі "молотобійців" лише раз в кубковому матчі проти Манчестер Юнайтед.
Чё-то вспомнился старый бородатый анекдот:) Идёт бракоразводный процесс. Судья спрашивает у супруги: "Какова причина развода?" Она отвечает: "Он меня не удовлетворяёт". Муж вскакивает и орёт: "Да вы дайте мне тарелку борща и я всех вас здесь удовлетворю!"
Проблема не в Ярмоленко, а в Мойесе. Стоит ему только выучить украинский язык и пройти стажировку у Петракова, и вы не узнаете Вест Хэм.)))
дайте лучше тренеру ВХ посмотреть хоть одну игру СБУ
Я ржу