11 жовтня 2021 12:35
3

Олександр ПЕТРАКОВ: "Малиновський заявив, що готовий виступати за збірну? Без коментарів"

Прес-конференція головного тренера збірної України Олександра Петракова перед матчем з Боснією і Герцеговиною.


- Яка ситуація з травмованими у збірній? Чи готові зіграти Соболь і Ярмоленко?

- У нас все добре, втрат немає. Сьогодні ввечері ще тренування буде, так що... У нас все добре.


- Як ви готуєтеся до матчів? Як переглядаєте матчі суперників?

- Я не дивився матчі Боснії і Герцеговиною, так як був зайнятий фінами. Але коли ми вже сіли в літак, мені тут же дали інформацію про них. Я подивився останній їх поєдинок з Казахстаном, також бачив матч з Францією.


Зараз мені дали різні матеріали про цю команду. А вчора ми подивилися з хлопцями хвилин 20 нарізок з їх грою. Сьогодні у нас буде півгодинне теоретичне заняття перед грою.


- Матч проходитиме при карантинних обмеженнях. Як ставитеся до цього? Не переживаєте, що деякі вболівальники не зможуть потрапити на матч?

- Наскільки я знаю, всі ці вимоги спростять.


- Всі футболісти, які грали під Вашим керівництвом, відзначають, що ви – дуже сильний мотиватор. Чи знаєте ви, як перед завтрашнім матчем зняти з хлопців психологічний тиск?

- Їх не потрібно мотивувати. (посміхається) ми зараз з хлопцями їхали і згадували, що знаємо один одного з 2010 року. Ось коли вони були маленькими, мені потрібно було їх мотивувати, а зараз... Вони вже досвідчені гравці, не потрібно нічого говорити. Це буде вже занадто. Вони всі й самі знають, адже нам не можна навіть внічию завтра грати.


- Після матчу з фінами Малиновський заявив, що готовий виступати за збірну. Особисто вам він дзвонив, чи пропонував свою кандидатуру на наступні матчі.

- Без коментарів.

Петраков мне Блохина напоминает, в ДК.
Блохин: "Просмотрели пять кассет видеоматериала"
Задолбали уже этими вопросами по Малиновскому. Неужели не понятно, чем дольше эта тема будет муссироваться, тем дольше она не решится. Отпустите ситуацию и пусть улягутся эмоции, наступит какое-то успокоение, осмысление. Нет, нужно каждый раз ковырять.