9 жовтня 2021 21:17
4

Олександр ПЕТРАКОВ: "Ярмоленко був лідером і тягнув команду. Його вдарили по спині, він сказав, що протягне, скільки зможе"

Наставник збірної України Олександр Петраков прокоментував перемогу над Фінляндією.


- Скажу відверто - я вже думаю про матч з Боснією і Герцеговиною. Ця перемога нічого не означатиме, якщо ми не доб'ємося результату. Боснійці обіграли Казахстан. Склад? Сьогодні він був найоптимальнішим. Вийшли молоді хлопці-Корнієнко, Булеца. Вони вже дебютували на офіційному рівні. Шапаренко сьогодні здорово відіграв весь матч. Хлопці молодці.


Гол Ярмоленка з правої ноги? Звичайно, для мене це стало несподіванкою. Андрій молодець. Сьогодні він був лідером і тягнув всю команду. Що стосується пропущеного м'яча, то він був нелогічним. Матвієнко засмучений. Сказав, що він просто вибивав м'яч і влучив у ногу нападнику. Це футбол.


Схема з трьома центральними захисниками і вертикальний футбол? Ми любимо такий футбол. Хлопцям він подобається. Але він дуже енерговитратний і важкий. Ми всю гру накривали суперників і пресингували. Ви самі все бачили.


Про що говорили з Ярмоленком біля бровки? Його вдарили по спинi. Він сказав, що протягне, скільки зможе. Я його підбадьорював. Чисто по-людськи. Як сина. Говорив: "Андрюша, треба".


Заміни? Коли я їх робив, то не думав про майбутній матч з Боснією і Герцеговиною. Буду дивитися їх гру в літаку.

К Петракову нет претензий. Он делает то, что умеет. Большего ждать от него не приходится.
Есть претензии к УАФ, которая назначила главного тренера.
Очень большие сомнения пред играми с Боснией.
Олександре Володимирович, дякую вам за те, що ви хоч на деякий час закрили рота недожурналістам, які як могли роздували навколо вас багаття нездорової атмосфери в ВАШІЙ команді. Сьогодні була тренерська перемога, нервова кінцівка??? То фіни вже давно не тільки в хокей грають, і цьому доказ вони учасники Євро-2020.
"Матвиенко сказал, что просто выбивал мяч и попал в ногу нападающему." - теперь всё прояснилось, а то мы не могли понять)
Сховати
Олег, а подумать, что тренерский штаб мог просто не видеть, что там в сутолке произошло? И потому спросили Матвтенко, не?