9 жовтня 2021 20:55
75

Фінляндія - Україна 1:2. Команда Петракова здобуває найважливішу виїзну перемогу!

Фінляндія - Україна 1:2


Фінляндія: 1. Градецький - 22. Райтала, 15. Вяйсанен, 2. Арауюрі, 4. Тойвіо, 17. Алхо - 6. Камара, 14. Лам, 8. Лод - 20. Йоел Пог'янпало, 10. Пуккі

Запасні: 12. Йорон, 23. Ерікссон, 3. Гранлунд, 5. Ояла, 7. Тейлор, 9. Йенсен, 11. Нісканен, 13. Валакарі, 16. Ніссіля, 18. Іванов, 19. Ризики, 21. Хямяляйнен

Україна: 12. П'ятов - 13. Забарний, 4. Кривцов, 22. Матвієнко - 18. Тимчик, 2. Соболь - 6. Степаненко, 10. Шапаренко, 7. Ярмоленко, 15. Циганков - 9. Яремчук

Запасні: 1. Бущан, 23. Різник, 3. Сирота, 5. Сидорчук, 8. Корнієнко, 11. Зубков, 14. Харатін, 16. Шабанов, 17. Булеца, 19. Довбик, 20. Сікан, 21. Караваєв


Фінляндія - Україна ON-LINE


Прев'ю

У суботу, 9 жовтня збірна України зіграє свій вже шостий матч групового етапу відбору на ЧС-2022. Цього разу наша національна команда гостюватиме у Фінляндії.


У березні ці збірні зустрічалися між собою в Києві. І тоді фіни врятувалися на 89-й хвилині, завоювавши в підсумку одне очко, хоча всі очікували перемоги синьо-жовтих.


Нагадаємо, що після чемпіонату Європи у збірної України новий тренерський штаб. Але результати колишні. Наша команда поки не вигравала у відборі на ЧС-2022. Хоча і не програвала ще - п'ять нічиїх, дві з яких (з Казахстаном і Францією) були вже за Олександра Петракова.


Знову нинішній тренер стикається з кадровими проблемами. І якщо позиція Петракова по Руслану Маліновському вже всім зрозуміла, то через травми не зможуть зіграти Олександр Зінченко, Віталій Миколенко, Артем Бесєдін, Денис Попов. Погодьтеся, цю четвірку сміливо можна було ставити в основу. Якби вони могли грати.


Натомість повернувся до збірної Георгій Бущан, який пропустив попередній збір. Також Петраков викликав Шабанова, Булецу і Піхальонка. Ну а найбільші надії зараз на Ярмоленка.


Швидше за все, Петраков собі не змінить, і ми знову побачимо три центральних захисника. А ось кого він поставить в центрі - питання цікаве і відкрите.


Орієнтовний склад збірної України:


П'ятов - Забарний, Кривцов, Матвієнко - Сидорчук, Шапаренко, Тимчик, Соболь - Ярмоленко, Яремчук, Циганков


На матчі працюватиме Іспанська суддівська бригада на чолі з 37-річним Хесусом Хілем Мансано. На лініях йому допомагатимуть Дієго Берберо Севілья та Анхель Невадо Родрігес. Четвертий арбітр - Алехандро Хосе Ернандес Ернандес. Обов'язки арбітра VAR Рікардо Де Бургос Бенгоечеа, а його асистента - Хав’єр Естрада Фернандес.


Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться о 19:00 за київським часом, дивіться на телеканалах "Україна" та "Футбол 1". "Динамоманія" ж проведе для вас текстовий онлайн ігри.

гарненько!
Нарешті Циганков
Сховати
Буковина, и то скорей всего это был удар Вити, чет он пока не очень.
Сховати
Ватель, і не посперичаєшся, я протягом усього тайму питаю себе, де він?
1:1 можно заканчивать
Яремчук выпадает из игры
Сховати
то він маскувався
Никогда такого не было, и вот опять
Сам стиль гри,грубо говорячи,сцикливий.Поки не зміниться стиль гри,не почнуть бистріше приймати рішення ,нічого не буде.Ця манера гри веде в нікуди.
Сховати
Salvador, ты игру жопой смотришь?
Сховати
Агент Смит, помой свою и не хами щенок.
сами себе забили
Кривцов матвиенко - браво, разобрались профессионалы клоуны
Выходы Пятова немножко пугают
Сховати
Агент Смит, так само як і передачі назад
что это за хуйня на футбол1 а не трансляция? Сидят пиздят, заебали
Сховати
Уже 4 года официальные отборочные игры показывает трк Украина, а футбол 1 показывает с окном и всякой статистикой.
что происходит с Цыганковым?