8 жовтня 2021 18:04
1

Ажіотаж в Гельсінкі! Гарячі фінські хлопці готують Україні неприємний сюрприз

Фото - Depositphotos.com


Поєдинок відбірного циклу світової першості 2022 року в групі D між збірними Фінляндії та України викликав ажіотаж у фінських уболівальників. Про це повідомляє офіційний сайт Футбольної асоціації країни, пише zbirna.com.


На сьогоднішній день на суботній матч в Гельсінкі вже продано близько 28 тисяч квитків при тому, що максимальна кількість глядачів, які зможуть бути на трибунах – 29 тисяч. Загальна місткість оновленого стадіону 33 тисячі осіб, але 10 відсотків місць у кожному секторі будуть порожніми.


Причиною є антикоронавірусні заходи і вимоги безпеки. Вони ж рекомендують кожного з шанувальників футболу на матчі з Україною одягнути маску.


Зазначимо, що цей поєдинок може встановити рекорд відвідуваності для ігор збірної Фінляндії починаючи з 2013, коли матч з Іспанією зібрав 37 492 глядача.


Нагадаємо, зустріч збірних Фінляндії та України в Гельсінкі відбудеться 9 жовтня. Початок - о 19.00.

Ну какой там может быть сюрприз? Финны всегда играют одинаково, эшелонированная оборона и быстрый выход в контратаки с забросами на Пукки и Похьянпало. Этих форвардов вполне можно закрыть, а вот как взламывать финскую оборону и что для этого придумал Петраков увидим уже во время матча. Нужно иметь хорошую командную скорость чтобы переигрывать финских защитников, методичное перекатывание мяча перед штрафной ничего не даст. Не менее важно не проигрывать единоборства, которых в этой игре будет очень много. Если не случится беда с реализацией своих моментов, как в домашнем матче, то победа от Украины никуда не денется.