7 жовтня 2021 08:05

Друга ліга. Львівські "Карпати" перемагають у Дунаївцях і продовжують гонитву за "Лівим берегом"

У 12-му турі найбільший інтерес в групі «А» викликало протистояння в Дунаївцях, де «Епіцентр» приймав львівські «Карпати». Останнім часом обидві команди виступають без втрат, зокрема, галичани в попередньому матчі завдали першої поразки фавориту - «Лівому берегу».


У стартовому складі подолян доволі неочікувано не знайшлося місця найдосвідченішим гравцям - Адріану Пуканичу та Руслану Івашку, а ось ветерани гостей Денис Кожанов та Андрій Ткачук були на полі й були помітними. У першому таймі господарі атакували гостріше, проте Євген Немтінов та Владислав Кравченко свої нагоди відкрити рахунок змарнували. А перед самою перервою львів’янин Максим Гуменюк завдав підступного удару, змусивши капітулювати воротаря «Епіцентру» Сергія Чернобая.


У другому таймі подоляни доклали максимум зусиль, аби врятуватися від поразки. Проте гості стіною стояли біля своїх володінь і втримали переможний рахунок — 1:0.


Загалом, у звітному турі обійшлося без несподіванок. Команди з чільної групи доволі впевнено довели свою перевагу над переслідувачами. Слід відзначити гравців «ЛНЗ», які подолали певний спад у спортивній формі та знову продемонстрували змістовний футбол, забивши п’ять сухих м’ячів у ворота «Карпат» із Галича, які після зміни на тренерському містку різко пригальмували.


В кожній із груп на підвищення в класі претендує по 4-5 команд.