5 жовтня 2021 18:59
4

Сергій ПАЛКІН: "На жаль, реалізація в матчі з "Динамо" нас трохи підвела..."

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував нічию з "Динамо" (0:0).


- Ваші враження від матчу з "Динамо"?

- Мені здається, ми повинні були перемагати в цьому матчі. Перший тайм - 50 на 50. Другий - повністю за нами, багато моментів створили. На жаль, реалізація підвела небагато. Загалом грою я задоволений.

- Була поразка "Шерифу", нічия з "Інтером". Задоволені виступом в ЛЧ?

- Треба трохи ширше дивитися на це питання. Тому що перш ніж з'явилися "Шериф" і "Інтер" – потрібно було потрапити в групу. І він це зробив, завдання виконав. Це було першорядне завдання на той період. Як складеться гра в групі - інше питання. Є фактор везіння.

Але головне - щоб була гра. Сьогодні гра є, ми її бачимо, від матчу до матчу прогресуємо. А рахунок прийде і результат буде, - сказав Палкін.
"много моментов создали" - смотри-сомтри Сер0жка, нэ обкакайса, а то БоГька КалесникоФФ быстро Хану доложит, что первый разв створ попали аж на ранней 88-й минуте, а все остальное время тыкали мячишко меж защитниками в районе центра поля..в прошлый раз дурачек залетел от негра, а в этот разу же не сложилось, ведь старый Лис краник с кислородом молодому выскочке перекрыл куд-куда посильнее, жаль только что Витька наш новенький-чёрненьникой простил вас пару раз знатно, но ничего он обязательно адаптируется и всё-всё наверстает, ведь дедушка уже раскусил салабона итальянского ;)
Первый удар в створ ворот на 88-й минуте. О какой реализации он говорит?
Клоун. Нас тоже подвела реализация. По ударам ничья, по ударам в створ - у Динамо больше. А то, что мяч кротам отдали, с которым они не знали что делать, так как киевляне перекрыди все и всё, так это явно "не за вами". См. в турнирную таблицу, так как после матча с Зарей можно оказаться и на 4 месте...
"много моментов создали" - видно с Серуном обкурились и на футбол явились.