5 жовтня 2021 09:50
2

"Динамо" продовжує сидіти в елітному клубі топ-чемпіонатів Європи: залізний доказ

Європейські чемпіонати вже пройшли позначку "старт" і вкотилися в робочий режим. Так, не скрізь проведено однакову кількість турів, але від цього цінність таблички менше не стає, пише zbirna.com.


Ще 21 вересня в топ-10 чемпіонатах Європи було цілих 27 команд, які в своїх турнірах не знали гіркоти поразки. За два тижні цей елітний клуб покинули відразу 16 ФК (!), залишивши в ньому лише 11 учасників. Серед них - лідер української Прем'єр-ліги київське Динамо.


Цікаво, що найбільше сухих команд поки крокують по італійській Серії А (3). А в чемпіонатах Франції, Нідерландів та Бельгії вже не залишилося сухарів.


Клуби з топ-10 чемпіонатів Європи, які поки не зазнали у своїх першостях жодної поразки


Європейський чемпіонат

Команда

Англія (7 турів)

Ліверпуль

Іспанія (8 турів)

Вільярреал (7 матчів)

Італія (7 туру)

Інтер, Мілан, Наполі

Німеччина (7 турів)

Фрайбург

Франція (9 турів)

Нідерланди (8 турів)

Бельгія (10 турів)

Португалія (8 турів)

Порту, Спортинг

Україна (10 турів)

Динамо

Туреччина (8 турів)

Трабзонспор, Коньяспор

Я подумал: наши "заробитчане", играющие в Польше, Чехии, Венгрии, даже в Беларуси, постоянно трындят о том, что тамошние чемпионаты сравнимы с украинским. Россияне вообще ставят своё первенство наравне с французским, португальским. И да, клубы явно богаче. Но в десятке их нет!
Сховати
i-Graupera, тут палка о двух концах, ведь с таким же успехом можно сказать, что нет "сухарей" потому что в чемпе много сильных команд и нет явных доминантов. Хотя все это очень условно. Вильярреал не проиграл ни одного матча, но в таблице на 11 месте, Баваряи проигрывала, и что? ))