4 жовтня 2021 22:30
6

Вихід для Де Дзербі. "Шахтар" може підписати нападника збірної України

Ігор Циганик в ефірі Циганик LIVE прокоментував інформацію про те, що Шахтар замість травмованого Лассіни Траоре, який вилетів на 7 місяців, спробує взимку підписати нападника збірної України та Дніпра-1 Артема Довбика. Журналіст пояснив усі можливості такого трансферу.


- Правда, що трансфер Артема Довбика до Шахтаря можливий. Наскільки мені відомо, перед придбанням Траоре Срна уже консультувався з Йовічевичем щодо можливої пропозиції по Довбику. Але потім з’явився Траоре, тож інтерес до нападника Дніпра-1 вщух.

Зараз, можливо, цей інтерес поновиться. По-перше, Шахтарю потрібні українці (через ліміт на легіонерів), бо зараз є лише Степаненко, Матвієнко, Пятов і Марлос. Десь треба шукати українців, бо хтось має виходити на футбольне поле. Бо якщо, не дай Бог, травма Степаненка, то на поле має виходити Сікан, Корнієнко, Судаков або Мудрик. А якщо травма двох українських футболістів? Безперечно, зараз шукати нападника за кордоном, іноземця, особливо маючи Траоре, який все ж відновиться, не найкраща ідея.

Щодо суми у 15 мільйонів. Я не виключаю, що саме така ціна стоятиме для Шахтаря від Дніпра-1 за Артема Довбика. Приблизно таку ціну керівництво дніпрян хотіло за Довбика, коли ним цікавилося Динамо.
Против кого в УПЛ Шахтер будет играть с Довбиком? Против кротов вторым номером играет даже Динамо, а издалека в Шахтере уже и так еть кому забивать
Пока он в Днепре-1, пока он там лидер, пока он там ИГРАЕТ - о нем будут говорить, но ИМХО это как раз тот случай, что у нас с Супрягой - реальная конкуренция, пара-тройка нулевых игр - закроется в себе и вообще потеряется для СБУ......Довбык забивает 1 момент из 10, а вот главный плюс Траоре в том что он состарта имеет очень высокий процент реализации и звериную голевую чуйку - и после него Довбык прсто усядется наглухо на банку просрав пару-тройку убойных моментов в таком клубе как ШД.
Для прогресу Довбика було б добре, для збірної було б добре. Може і для нас було б добре, якщо врахувати потенційний трансфер нападнкиа легіонера, адже в такому разі будуть брати гравця, рівень якого має бути вищим за рівень Довбика
Сховати
Буковина, окажись он в Динамо, я бы переживал за прогресс Довбыка, а если он окажется в кротовне, то мне на его прогресс будет глубоко насрать! Скорее наоборот. И да. В первую очередь я, отмороженный на всю голову болельщик Динамо, и только потом - сборной. А главный минус для Динамо видится мне в том, что с покупкой добротного украинца у кротов появится дополнительная возможность для манёвра в ЧУ.
Им Жуниора хватит с головой, если он сможет вернуть форму.
Купуватимуть лега, бо Траоре вилетів на рік. І не факт, що зможе повернутись на свій рівень після такої травми.