4 жовтня 2021 13:31
3

Три футболісти збірної України можуть не зіграти з Фінляндією

Сьогодні, 3 жовтня, Національна збірна України розпочинає підготовку до матчам відбіркового циклу ЧС-2022 проти збірних Фінляндії (9 жовтня) та Боснії і Герцеговини (12 жовтня).Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, з великою часткою ймовірності не всі викликані виконуючим обов'язки головного тренера Олександром Петраковим футболісти зможуть прийняти участь в майбутньому зборі і в першому тренуванні, яке відбудеться сьогодні о 19.00.


За наявною інформацією, поки що під питанням участь у зборі трьох футболістів, у яких є певні пошкодження. Найближчим часом після додаткового обстеження стане відомо, чи зможе готуватися до матчів за збірну захисник «Динамо» Віталій Миколенко, який пропустив вчорашній матч проти «Шахтаря». Також буде визначено ступінь тяжкості травм у ще двох футболістів. У зв'язку з цим, не чекаючи рішення медичної служби збірної, Олександр Петраков вже довизвал Артема Шабанова.

"Три футболиста сборной Украины могут не сыграть с Финляндией" - заголовок. А в теле так и не написано что это за три футболиста )
Сховати
Дмитрий, один - це Миколенко і ще два " неизвестных"...))))
Сховати
SheriFF_2, еще один это "мегазвезда" зинченко