4 жовтня 2021 12:14
2

Журналіст: "Якби Луческу хтось сказав, що Де Дзербі виставить на матч Кривцова і Марлона, в нападі вийшов би не Вітінью"

Ведучий ""ТаТоТаке" Михайло Співаковський висловився про матч "Динамо" - "Шахтар".


- "Шахтар" зіграв рівно так, як дало йому зіграти "Динамо" в цьому матчі. Луческу ж не ідіот, він дивився матч гірників з "Інтером" і побачив, що сталося з міланцями, коли вони полізли пресингувати. Там у дві передачі через третього Соломон виходив на Шкріньяра. "Динамо "на 100% не планувало так грати з "Шахтарем".


Не полінувався і подивився, коли Вітінью у своїй кар'єрі грав нападника. У 2018-19 роках, граючи за "Ателтіко Паранаенсе" U-20 на якомусь юнацькому Кубку Сан-Паулу, він зіграв 7 матчів і забив 6 м'ячів. Але ви розумієте рівень цього турніру. Тобто не можна сказати, що для Вітінью ця позиція була якась незвичайна.


Я думаю, що Луческу не міг припускати, що Де Дзербі виставить на цей матч пару центральних захисників Кривцов-Марлон. Вони гарні на м'ячі, але повільні. Якби Луческу сказали, що там гратиме інша пара, думаю, він би поставив у Напад іншу людину. Хоча б Супрягу.

Почитайте коммент. Луческу о игре Витиньо в этом матче и не пишите чушь.
Ага, и именно поэтому Луческу заменил его только на 85-й минуте))) Витиньо вполне неудобный игрок для этой пары ЦЗ. А Супряга... Какой, мать его, Супряга? Бегал бы психованный с недовольной физиономией и разводил бы руками. На большее он пока (или уже) не способен.