3 жовтня 2021 21:25
66

"Динамо" - "Шахтар" 0:0. Нічия на користь киян

"Динамо" - "Шахтар" 0:0


"Динамо": 1. Бущан - 94. Кендзьора, 25. Забарний, 34. Сирота, 20. Караваєв - 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 14. де Пена - 22. Вітінью

Запасні: 71. Бойко, 13. Шабанов, 17. Лєднєв, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 24. Тимчик, 73. Шкурін, 89. Супряга, 99. Антюх


"Шахтар": 30. П'ятов - 2. Додо, 4. Кривцов, 5. Марлон, 22. Матвієнко - 6. Степаненко, 7. Майкон, 21. Алан Патрік, 11. Марлос, 19. Соломон - 38. Педрінью

Запасні: 81. Трубін, 8. Маркос Антоніо, 14. Тете, 20. Мудрик, 25. Судаков, 26. Конопля, 44. Корнієнко, 45. Сікан, 77. Бондар


"Динамо" - "Шахтар" ON-LINE.


Прев'ю


Через 10 днів після поразки від "Шахтаря" в матчі за Суперкубок України кияни знову зустрінуться з гірниками на НСК "Олімпійський" в рамках Прем'єр-ліги.


Нагадаємо, що "Динамо" лідирує в турнірній таблиці чемпіонату, але перевага киян перед підопічними Де Дзербі становить лише три очки.


До поєдинку з киянами "Шахтар" підходить з серйозною втратою. Через травму, отриману в матчі з "Інтером", вибув з ладу основний форвард гірників Траоре, який двічі забив динамівцям в Суперкубку України.


У "Динамо" проти "Баварії " через пошкодження не грав Буяльський. За неофіційною інформацією, тренерський штаб киян вирішив не ризикувати здоров'ям Віталія і поберегти одного зі своїх лідерів. Можливо, якраз на гру з "Шахтарем".


Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан - Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Вербич - Гармаш


Головним арбітром зустрічі призначений Олександр Шандор.

Транслювати зустріч буде канал "2+2". "Динамоманія" о 19:30 почне вести текстову-онлайн трансляцію.

Принаймні Вітіньйо пробив по воротам більше ніж всі наші форварди за три матчі.
По першому тайму. У нас кращий - Де Пена, найгірший Циганков. Вітінью поки що не відрегулював приціл, але удар у нього сильний. Вміє чіплятися за м'яч. Всі атаки у нас через лівий фланг і центр, правий фланг просто нульовий. І таке враження, що динамівці грають на нічию, якщо порахувати, скільки разів замість пасу вперед йде передача стоперам і воротарю.
Сховати
Africanda-S, я сочуствую Вите: играть с таким убогим защитником - это какое-то наказание сверху...
Africanda-S, для меня Сидор полное дно в этом матче!
БАлпболи на 2+2 ще ті,але це ж Біба і Боба-два долб.....
Де Пена - красава, лучший в первом тайме!

Витиньо очень неплохо. Это не непонятное нападение с Гармашем. Но где поставленный удар?

И тяжело играть в меньшинстве: как обычно все атаки через фланг кенжоры... Убогое создание, полностью проваливает 1-й тайм. Сколько атак запорол пасами назад. Сколько зон оставил для соперников! Сколько пасов вникуда! Ужос.
Ну в конце тайма неплохо играли.
У них Педріто в нападі, - у нас Віта. І у них ЛЗ основного нема, і у нас... Матч нудний, бо гостроти майже нема. Боротьби, браку багато. Якщо так і закінчиться, то швидше нічия на користь ДК.
Сховати
Megogo VS Olltv, де в тебе гостроти немає, хз. Може ти дивишся Інгулець?
Сховати
HIM, а в чому ти її побачив? В одному ударі в площину?))
Витиньо будет топом, и левой и правой играет. Класс
Когда мы уже научимся контратаковать с ударом? А уже пора бы - второй год пошел... Витиньйо хоть немного в этом плане улучшил статистику. Но, а комментаторы - то щось)
Витюша Витюша.....
Комментарии на 2+2 ещё хуже, чем на Футболках.Такое впечатление, что работают люди с Шахтер ТВ
Сховати
Чем на Футболах....Т9 старается....