30 вересня 2021 15:12
3

Стефан РЕШКО: "Я реально дивлюся на речі і можу сказати, що ми сьогодні не готові грати на рівних з європейськими грандами"

Захисник Стефан Решко, який виступав у 70-х роках у складі київського "Динамо" і збірної СРСР, в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua оцінив шанси столичного гранда в груповому турнірі Ліги чемпіонів.


"Я реально дивлюся на речі і можу сказати, що ми сьогодні не готові грати на рівних з європейськими грандами – такими, як «Баварія». А ось суперник киян по групі "Барселона", як і інший провідний клуб іспанської Ла Ліги – мадридський "Реал" нині не ті, що показали обидва останні матчі з їх участю в Лізі чемпіонів. З каталонцями, які двічі поступилися з одним і тим же рахунком 0:3 "Баварії" і "Бенфіці", можна грати. Але потрібно набирати очки, і намагатися взяти їх по максимуму.


А ви подивіться, що "Шериф" витворяє – це взагалі щось. Команда Юрія Вернидуба йде на першому місці в групі і не здивуюся, якщо пройде в наступну стадію змагань. "Динамо" ж, відчуваю, фінішує останніми - четвертими. Втратили два очки вдома в грі з "Бенфікою", а вчора крупно програли "Баварії".


Я реально смотрю на вещи и могу сказать, что мы сегодня не готовы играть на равных с европейскими грандами – такими, как «Бавария».



Мы не готовы с ними играть уже лет 20 !
Сховати
Bezbash, Не совсем согласен. При Семине команда в Европе была конкурентноспосбна, при Реброве.
Сховати
Shok, я даже более того скажу, мы еще относительно недавно при Реброве весьма неплохо играли в Лиге Чемпионов- с Челси, Наполи, Бенфикой,Порту. Во всяком случае речь о 0:5 как с Баварией, так и с Челси (в ЛЕ) не шла