30 вересня 2021 02:25
6

"Це була гра в одні ворота". Німецькі ЗМІ про матч "Баварія" - "Динамо"

Фото - Depositphotos.com


Пропонуємо Вашій увазі огляд німецьких ЗМІ на перемогу "Баварії" в матчі з "Динамо" в Лізі чемпіонів.


Kicker

"Баварія" продовжила свою переможну ходу. У середу ввечері мюнхенці обіграли "Динамо" з рахунком 5:0 і відсвяткували дев'яту перемогу поспіль. У цей вечір гра була в одні ворота. 22 удари по воротах проти шести, 64% відсотка володіння м'ячем і 54% виграних дуелей - відмінний виступ "Баварії".


З самого початку команда Нагельсманна заволоділа ініціативою і нарощувала тиск на суперника. Останні п'ять хвилин першого тайму вийшли досить нервовими. Міг забивати де Пена, але Нойєр не дозволив йому відзначитися. Проте "Баварія" вже вела в рахунку 2:0. Спочатку Левандовскі з пенальті вивів команду вперед після гандбольного прийому у виконанні Сидорчука, а потім поляк завдав точного удару після передачі Мюллера.

Якщо в першому таймі господарі були не надто уважні в обороні і не сильно атакували, то після перерви вони вийшли на поле з повною рішучістю забивати ще. Спочатку Гнабрі успішно завершив контратаку, потім вдало потрапив у створ Сане, а Чупо-Мотінг встановив остаточний рахунок.


Bild

Після перемоги над "Барселоною" в першому турі "Баварія" обігрує "Динамо" з розгромним рахунком 5:0. Після нічийного результату в матчі з гладбахською "Боруссією" на старті Бундесліги мюнхенці здобули дев'ять перемог поспіль. Це сильно.

Левандовскі в черговий раз довів статус кращого футболіста в світі, оформивши дубль за 17 хвилин. Спочатку Роберт холоднокровно виконав пенальті, а потім скористався передачею від Мюллера. Враховуючи, що поляк двічі забив "Барселоні", у нього вже два дублі в двох перших турах.


Третій м'яч влетів у ворота "Динамо" після блискавичної контратаки. М'яч під поперечину вбив Гнабрі, і зробив рахунок 3:0. Особливо фанатам на трибунах припав до душі гол Сане. Підтвердженню цьому служили співи вболівальників "Лерой, Лерой".

Під керівництвом Нагельсманна дриблер Сане стає справжнім бійцем, який не тільки біжить вперед, але і відходить назад. Любителі футболу і тренер Німеччини Флік це цінують. Останній п'ятий м'яч провів Чупо-Мотінг. Цікаво, що за останній 81 матч "Баварія" завжди забивала хоча б один гол.

Sport 1


"Ще один урочистий виступ "Баварії", який викликав безліч оплесків. "Баварія" продовжує ковзати по хвилях успіху і, схоже, стає непереможною машиною. Через два тижні після перемоги над "Барселоною", мюнхенці виграли у "Динамо" (5:0).


Нещодавно Робер Пірес заявив, що не бачить в Європі сильнішої команди, ніж "Баварія". Здається, німецькі рекордсмени крок за кроком мають намір обґрунтувати це твердження. Жадібність баварців до голів по істині вражає. Команда хоче вдосконалюватися.


Левандовскі був засмучений тим, що не забив у суботу "Гройтер Фюрту", але в цей вечір ця гольова машина знову запрацювала, як годинник. Роберт забив на 12-й і на 27-й хвилині, його гольовий почин підтримали Гнабрі, Сане і Чупо-Мотінг. Кияни рідко контратакували, але в потрібний момент в гру вступав Нойєр. Навряд чи динамівці стануть сперечатися з тим, що рахунок міг бути значно більшим. До виїзного матчу проти "Бенфіки" мюнхенці підходять у статусі беззастережного лідера групи.

Это было позорище...
Будем ждать Костюка с ребятами. Эти уже все сбитые летчики.
Сховати
Динамо_давно_нет, 80% ребят разбегутся из за помутнения в головах от денег и «звезд», так, что не надо на это надеятся.
Это была не победа,это было избиение. Даже Мальме в Питере получше выглядел.Единственный матч дня,где борьбы как таковой просто не было. Оказались мальчиками для битья. Очень надеюсь,что таковыми динамовцы не станут в ближайшее воскресенье,ведь Шахтер,в отличие от Динамо,показал довольно приличную игру против чемпиона Италии,которому к иевляне очень даже недавно влетели в одну калитку
Сховати
katso, сольют и шахте
Сховати
Динамо_давно_нет, если заплатят