29 вересня 2021 12:30
4

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Ми граємо проти суперника, який купує гравців за 40-80 млн євро. Але у футболі можливо все"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу в ефірі шоу "Бомбардир" поділився своїми очікуваннями від матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Баварії".


- Ми граємо проти суперника, який купує гравців за 40-80 млн євро. Подивіться, який стадіон у них! Але у футболі можливо все.


Нагельсманн? Молоде покоління-двигун прогресу. Все рухається і змінюється дуже швидко, з'являються нові технології і знання. Юліан молодець, що все це знає і вміє. Він стежив за багатьма видами спорту. У "Лейпцигу" він не зміг домогтися чогось значущого, але "Баварія" - це зовсім інший рівень. Йому тут надали все, щоб домогтися результату. Це команда, яка може вигравати все. Для того, щоб керувати такою командою з сильними гравцями потрібні знання і стержень. Раз він це може, значить, у нього все для цього є.


Коли я дивлюся на Нагельсманна, бачу свою трнерську кар'єру, яку починав у 31 рік. У 36 років ми виграли в Італії і вибили її з чемпіонату Європи. У футболі можливо все. У німецькому футболі є жоден приклад, коли молодих тренерів висувають на лідерські позиції і вони тренують клуби з великим ім'ям – той же Клопп, Тухель. Якість не завжди залежить від віку.

"Мы играем против соперника, который покупает игроков за 40-80 млн евро. Посмотрите, какой стадион у них! "

А почему сурки этого не делают? Казино мешает? Или еще что-то?
Сховати
Динамо_давно_нет, АХАХ!
Переименуйся в Мозгов_давно_нет, ржавая чепуха!
Сховати
dynamic1927, само ты ржавое. Вас дурачков уже 20 лет сурки лапшой кормят и на уши понавешивали, а вы и рады)))
Сховати
Ждем_перезагрузку_состава, зато тебя лохмет кормит и дает отлизать!
ГЕТЬ З КИЄВА ІРЖАВІ!!!