27 вересня 2021 18:18
7

"Зараз ми грані грандіозного шухера". Журналіст розповів про інциденти в перерві матчу за Суперкубок України "Шахтар" - "Динамо"

Ведучий шоу "Циганик LIVE" на FootballHub Ігор Циганик розповів про те, що відбувалося в перерві матчу за Суперкубок України між "Шахером" і "Динамо".


- Зараз ми грані грандіозного шухера. Зараз конфліктність в українському футболі стала настільки кричущою, що має бути вибух. Я парно пам'ятаю 2016 рік і все, що передувало поєдинку "Динамо" - "Шахтар", який був у Львові. Все закінчилося бійкою між Ярмоленком з Кучером та іншими футболістами команд.


Потім були дискваліфікації, крики, невдоволення президентів клубів. Пам'ятаю тиск на Павелко, пам'ятаю, як Ротань наступав на ногу Абдуле в півфіналі Кубка України. Ми зараз туди рухаємося. Тоді все закінчилося провалом на Євро. Команда була просто розбитою. Це все нагніталося протягом сезону.


Зараз ми йдемо тим же шляхом. В українців дуже багато конфліктності, яка виходить на поверхню. Мене це дуже турбує напередодні зустрічі "Динамо" з "Шахтарем" в чемпіонаті. Ціна цього матчу дуже висока. У перерві матчу за Суперкубок України стався великий конфлікт. Сидорчук ледь не побився з П'ятовим у підтрибунному приміщенні. Ніколіні хотів вдарити Вукоєвича. Це що таке? Звідки ця агресія? Що сталося?

пустозвон!
Не надо,Витюша,не начинай.Ты мне симпатичен как журналист.Кроты обычно так провоцируют ,будь выше.
Нагнітання? Вітя, зараз хто і нагнітає перед матчем Динамо-Шахтар, то це тільки ти!!! Ти згадав наступання на ногу судді Ротанем? А при чому тут Динамо-шахтар??? Палкін не може нічого придумати, то ти йому допомагаєш?А провал на Євро до цього приписати, то це взагалі параноя
Сховати
Динамовец 1979, по-перше, він — Ігор; по-друге, він мав на увазі, що весь український футбол тоді злетів з котушок; по-третє, Циганик «вилизує» як раз Динамо і оточенню С і Ко. Подивіться його випуски «в живу», буде інша реакція.
Сховати
Pound, єдине з чим згоден, це те, що дійсно, він Ігор. Просто мабуть звик до того, що є один Вітя, якому інколи доводиться відповідати в такому стилі.А от те що він видумує конфліктність в українському футболі, яка буцімто зашкалює, то це стиль палкінда, а не вилизування Динамо.
Pound, у Циганика я бачу чітку продинамівську позицію, але до терміну "вилизує" це не дотягує як на мене
Типичное нагнетание и провокации Ахметвского болота. Это впервой, что ли? Такая философия у этого кодла. В которую идеально и быстро влились импульсивные итальянцы во главе с Де Дзерби. Там пару дней назад еще кто-то говорил, что во время матча они бегали с провокациями и оскорблениями к динамовской скамейке.

Обыграть эту шушваль в следующем туре в чемпионате должно быть делом чести.