26 вересня 2021 18:57
1

"Зоря" на виїзді розгромила "Дніпро-1", Булеца забив гол

Подвійне враження залишив матч, який наперед бачили центральним у турі. З одного боку, всі 90 хвилин на полі мала місце безупинна силова боротьба, обидві команди дуже старалися, докладаючи максимум зусиль для перемоги. З другого – все-таки як дніпряни, так і луганці допускали брак у передачах, робили невимушені помилки, а багатоходових комбінацій із подальшим ударом по воротах було менше, ніж очікувалось.


У цілому привабливіший вигляд мали господарі поля, які не дорахувалися кількох основних футболістів; зокрема, слід відзначити те, наскільки класно дніпряни виходили з-під пресингу з оборонної фази гри в атакувальну. Натомість «Зоря», використовуючи швидкі фланги, дуже небезпечно контратакувала.


За наслідком однієї з таких атак підопічні Віктора Скрипника відкрили рахунок у першому таймі. В таймі другому загалом отримав продовження хід подій першого: дніпряни докладали всіх можливих зусиль, аби взяти цього вечора очки, луганці діяли по результату.


Ближче до закінчення гри почав зростати градус напруженості, й саме в цей момент сталися дві події, котрі остаточно зняли питання про переможця: спочатку Ігор Когут отримав вилучення, а за кілька хвилин Владислав Кочергін зробив рахунок 2:0 на користь гостей. Деморалізовані господарі поля пропустили ще й утретє, й учетверте.


СК Дніпро-1 - Зоря 0:4


Голи: Булеца (21), Кочергін (87, 90+5), Шахаб (90+1)


Вилучення: Когут (82)

Уровень Зари в четверг покажет Рома. Сливать в еврокубках всем подряд, а потом "героически" бороться в УПЛ, так себе достижение.