25 вересня 2021 21:54
6

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Чому я не пройшов через коридор "Шахтаря"? У моєму віці я вже не проходжу через коридори, які роблять діти"

Фото: а. Лукацький, ФК "Динамо"


Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу над"Рухом".


- Ми домінували з першої і до останньої хвилини. Результат показує те, що відбувалося на полі. Суперник дуже агресивно грає у себе вдома, добре обороняється і швидко виходить в контратаки за рахунок довгих передач. Я задоволений результатом і грою хлопців. Було важливо взяти три очки і залишитися на першому місці.


Я робив заміни, тому що у багатьох гравців по три жовтих картки. Я вже неодноразово говорив, що через це футболісти випадають з ігрового ритму. Після виграшної гри у нас було 6-7 попереджень. Причому наші гравці атаки з легкістю отримують картки. Той же Буяльський. Я повинен проводити ротацію, щоб продовжувати вигравати. Я дуже задоволений тими футболістами, які сьогодні вийшли на поле. Вони показали хороший рівень і командний дух.


Реабілітувалися ми за Суперкубок? Зараз ми грали в чемпіонаті. Хлопці провели матч так, як я їх просив. Чому я не пройшов через коридор "Шахтаря"? Мені нема чого коментувати. У своєму віці я вже не проходжу через коридори, які роблять діти. І я невразливий до стріл, які запускають в мене. Ті, хто це роблять, можуть поїхати в Донецьк, подивитися алею зірок "Шахтаря". Легко керувати командою, коли у неї такий президент, як Ахметов. Він робить все, щоб команда грала і не відчувала ніяких перешкод. Коли я тільки прийшов туди в 2004, мені було складніше. Це мої спогади і почуття.

Ні , ну з кожним словом Містера , я все більше схиляю перед його мудрістю і розсудлівістю ...шляпу....Браво, Містер , браво.! Ви все більше проникаєтесь динамівським духом... Ультраси, ви все ще хочете відправити Луческу додому??
"Легко руководить командой, когда у нее такой президент, как Ахметов. Он делает все, чтобы команда играла и не чувствовала никаких преград"
Прозвучало как угроза кротоканалам...
Сховати
125, а може Суркісу треба задуматися?
в кротостудии так и остались сидеть с открытыми ртами)
Аплодисменты
ще з пів року і дід почне проти шахти топити, а він напевне має що розказати :)