25 вересня 2021 11:37
6

Fotospor: Миколенко хоче підписати клуб з Туреччини. Поки дізнаються думку Віталія

Турецький «Трабзонспор» вивчає можливість січневого трансферу лівого фулбека «Динамо» та збірної України Віталія Миколенка.


Головний тренер «Трабзонспора» Абдулла Авджи незадоволений тим, як нині зліва в обороні грає 32-річний Ісмаїл Кейбаші, внаслідок чого схвалив потенційні переговори клубу з підписання Миколенка.


Джерело зазначає, що згідно з правилами Турецької футбольної федерації, найманий гравець повинен бути молодший 1997 року народження. Саме тому скаути «Трабзонспора» шукають молодих лівих захисників, які досягли успіху на Балканах, Близькому Сході і в таких країнах, як Росія та Україна. Мета - підписати футболіста, котрий не зазнає культурного шоку, приїхавши до Туреччини, і легко адаптується до міста.


Керівництво «Трабзонспора» вже вийшло на агента Вадима Шаблія, який раніше допомагав при трансферах українців в клуби турецької Суперліги. Через нього «бордово-блакитні» хочуть дізнатися думку Миколенка щодо потенційного переходу в «Трабзонспор». Якщо відповідь буде позитивною, турецький клуб буде готовий представити «Динамо» свою пропозицію по захиснику.

40 лямов и он ваш))
Трабзонспору нужно выиграть будет борьбу у Милана, который видит в Миколенко своё будущее.
Сховати
Jew, видел...
Колос готовит предложение по Озилу.
Сховати
Тарас, Да там Месси хотел за Колос поиграть
Ахахахахаха