21 вересня 2021 22:50
6

Циганик про інцидент на матчі "Динамо" - "Олександрія": "У одного з дітей почали сльозитися очі від диму фаєрів. Батько пішов зробити зауваження, і чим все закінчилося?"

Журналіст Ігор Циганик оцінив бійку, яку вболівальники влаштували на матчі УПЛ «Динамо» - «Олександрія».


«Я такого ще не бачив. Я прийшов на матч з двома дітьми, і не знаю, як реагував, якби був на тих трибунах. Там були діти, і наскільки я розумію, у одного з дітей почали сльозитися очі від диму фаєрів. Батько пішов зробити зауваження. Зробив, і чим все закінчилося. Це пекло якесь».


«Як боротися? Потрібно повертатися поліцію на стадіон. Як стюарди можуть заспокоїти таких людей? Школи стюарди у нас немає. Хлопці та дівчата по 18-20 років за 500 гривень працюють там стюардами».


«Там людині розбили обличчя. І за що? За те, що прийшов на стадіон, купив квиток. Хотів футбол подивитися. Але поліція і сама не хоче повертатися, нести відповідальність. Я подумаю наступного разу, чи брати дітей на футбол. Що тепер, не йти на футбол? Не підемо тоді».


«Потрібно відзначити Луческу, який після матчу заборонив гравцям йти дякувати уболівальникам. Він кричав, що це не вболівальники. Дуже соромно за цю поведінку фанів», - сказав Циганик.

ультрас - стадо гопников . противно смотреть на молетнее быдлоо которое давит массой . тьфу на вас
Там максимум хулиганка.. и то..
Сховати
Суповой набор, таким безмозглым овощам пожизненный запрет на стадион. Я теперь тоже 10 раз подумаю, прежде чем сына на футбол поведу
100%
Есть уголовный кодекс. Компетентным органам флаг в руки.
Или опять все спустят на тормозах?
Сховати
к сожалению, нет причины думать, что будет иначе