20 вересня 2021 14:23
5

Євген ЛЕВЧЕНКО: "Петраков повинен пояснити як Малиновському, так і громадськості своє рішення"

Колишній півзахисник збірної України, а нині футбольний експерт Євген Левченко на своїй сторінці в Твіттері висловився про рішення Олександра Петракова не викликати в національну команду півзахисника "«Аталанти" Руслана Малиновського.

- Довго намагався зрозуміти логіку Петракова. І не можу зрозуміти, чому не викликаний Малиновський. Грає в топ-чемпіонаті, в конфліктах помічений не був, професіонал. Тренер повинен пояснити як гравцеві, так і громадськості своє рішення. Нелогічно, егоїстично, нерозумно, - написав Левченко.

Петраков як ГТ має повне право викликати чи не викликати будь якого футболіста. Це може комусь подобатись, чи не подобатись, можна скільки завгодно розповідати наскільки Малиновський потрібен чи не потрібен збірній, вписується чи не вписується в схеми Петракова, кращий чи гірший за інших футболістів викликаних в збірну. Як би там не було, і якіб не були причини, але Петраков свій вибір на рахунок Малиновського зробив.
Сховати
Nana, підтримую таку позицію
Соглашусь с тем, что Петраков никому ничего не должен (имею ввиду общественность). С другой стороны, согласен с Левченко, что решение более чем странное. И в первую очередь эмоциональное. И даже если б Петраков должен был (общественности) что то объяснять, то он вряд ли смог это сделать.
Если в контракте тренера нет ничего про то что он должен отчитываться перед Левченко , значит ничего он не должен
Шевченко много объяснял за Буяльского?