17 вересня 2021 22:37
1

Ла Ліга про позицію "Реала", "Барси" і "Атлетика" за угодою з CVC: "Вони тільки виграють від зростання Ліги"

Ла Ліга відповіла "Реалу", "Барселоні" і "Атлетику", які виступили проти угоди з інвестиційним фондом CVC.


Організація раніше продала 10% бізнесу фонду за 2,7 мільярда євро. 90% суми обіцяно клубам.

"Дивно, що вони оскаржують щось, про що погано обізнані. Ці три клуби не постраждають економічно, а тільки виграють від зростання, яке очікує Ла Ліга в наступні роки.

Ліга користується підтримкою 39 клубів, за винятком трьох згаданих, і ми продовжимо працювати разом з CVC над тим, що, на нашу думку, добре для Ла Ліги і клубів.

Три клуби кидають виклик тому, що не впливає на них безпосередньо. Навпаки, ці клуби виграють від зростання Ла Ліги як турніру, але вони дають зрозуміти, що не хочуть розширення і зростання інших команд.

Крім того, як неодноразово пояснювалося в Ла Лізі, угода між нами і CVC є стратегічним об'єднанням, а не фінансовою операцією, як ці клуби подають у своїй заяві.

В останні роки "Реал" відхилив більше двадцяти рішень, пов'язаних з проектами Ла Ліги, угодами і діями, що випливають з Королівського декрету-закону 5/2015 і норм аудіовізуального маркетингу. Поточна ситуація-ще один приклад їхнього ставлення, що суперечить загальним інтересам інших клубів Ла Ліги

Ла Ліга поважає право вживати юридичних заходів, але, як завжди, ми захищаємо інтереси більшості клубів, в даному випадку угода 39 з 42 клубів", – йдеться в заяві Ліги.
Пффф, фигня эта сделка. Просто ценник на ироков для клубов Ла Лиги будет больше, по аналогии с АПЛ.