17 вересня 2021 17:31
4

Йожеф Сабо про "Зорю": "Це не команда, це х***я якась"

Колишній гравець і тренер Йожеф Сабо поділився з Tribuna.com враженнями від поразки луганського клубу від "Буде-Глімта" (1:3) в 1-му турі групового етапу Ліги конференцiй.


- Що сталося в перерві...

- Не можу і не хочу нічого пояснювати. Я дуже сердитий на "Зорю", не спав всю ніч. Це не команда, це х###я якась. Навіщо вони грають на міжнародній арені? Щоб набратися сорому? Соромно дивитися. Навіщо їм займати третє місце, медалі і так далі? Може, не треба до цього прагнути? Приїхала команда,а їх там закидали, б###ь. Пропустили 3 голи. Але це ще нормально, могло бути 6. Що це за команда така?

- Всі голи були пропущені після власних помилок. Це невпевненість або...

- Яка різниця. А після 3:0 скільки було варіантів? А те, що вони забили... так це вже закінчувався матч, суперник зупинився. Ігри немає, м'яч не можуть зупинити. Летить м'яч, а при обробці відскакує від гравця на 5-10 метрів. Ну що це таке? Хіба це "Зоря"? Хіба це футболісти? Я страшно сердитий на них, абсолютно не хочу дивитися їхні матчі.

- Влітку пішли лідери "Зорі".

- Та яка різниця. Вони виступають на міжнародній арені і отримують 3-4-5 голів. Що це за команда? "Колос" з карагандинським "Шахтарем" хоча б внічию зіграв. Так, програв по пенальті, але все одно нормально. А ці четвертий матч програють, б## # ь, і отримують по 3-4 голи. Ну що це таке? Для нашого футболу це просто соромно – - сказав Сабо.


Дед, вымочил конечно, настроение поднял, полностью с ним солидарен)
Я, вроде, не первый год интересуюсь футболом, но я и команды такой не слышал до этого Буде-Гимт. Да, и когда у норвежцев сильные клубы были? Ну в свое время интересный и крепенький Русенборг был..Да хотя и финам, и казахам мы тоже не проигрывали ((
Сховати
Серго,
Ничего что в2019 вторые а в чемпионате 2020 чемпионы Норвегии?
И Сабо тут прав , как никогда