17 вересня 2021 16:47
2

Євген ДИКИЙ: "Родзинкою Суперкубка України стане виступ зірки української естради"

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів Tribuna.com, що чекає вболівальників перед матчем за VBET Суперкубок України, в якому зіграють "Шахтар" і "Динамо".


"Завдяки нашому спонсору, компанії VBET, перед початком матчу буде організована офіційна фан-зона. Там будуть різні активності для вболівальників: настільний футбол, текбол, футбольний більярд та інше. Також будуть різні заохочувальні заходи. Родзинкою матчу, сподіваємося, вона всім сподобається, стане виступ зірки української естради, яка виконає національний гімн України. Поки не оголошуємо, хто це буде. Тому приходьте на матч і станьте безпосередньо свідками цікавих заходів.

20 вересня стартує приурочений матчу за Суперкубок України турнір з кіберфутболу. 17-18 вересня на 1–му поверсі торгового центру "Гулівер" діє фотозона, в якій можна зробити фотографію з усіма футбольними трофеями, які розігруються в Україні - Суперкубок України, кубок чемпіонів України і безпосередньо сам Кубок України. Ці три трофеї виставлені на першому поверсі ТЦ "Гулівер".

Також найближчим часом з'явиться DJ-Car, ця машина буде їздити по Києву і додатково рекламувати матч за Суперкубок України, щоб залучити більше відвідувачів. Він буде стилізований під Суперкубок України, на ньому буде офіційна Афіша турніру, прапори і музика. Мета-щоб жителі і гості Києва звернули увагу на цей матч, пробудити додатковий інтерес до Суперкубка", – сказав Дикий.

Зустріч відбудеться 22 вересня на НСК "Олімпійський". Номінальний господар "Шахтар".
"Изюминкой матча, надеемся, она всем понравится, станет выступление звезды украинской эстрады" Зеля выступит что ли ?
Сховати
Pavlo, главное, чтобы роялем газон не "поцарапали":)))