16 вересня 2021 20:35

Кілька членів ради директорів "Барси" зажадали відправити Кумана у відставку. Лапорта не вірить у тренера, але поки не звільнятиме

Фото - Depositphotos.com


Майбутнє тренера Роналда Кумана в "Барселоні" під питанням.


Як повідомляють TV3 І As, кілька членів ради директорів каталонського клубу на сьогоднішніх зборах під головуванням Жоана Лапорти зажадали негайного звільнення Кумана.

Лапорта не дав своєї згоди, хоч і не вірить у тренера. Справа в тому, що контракт Кумана діє до червня 2022 року. "Барсі" доведеться виплатити неустойку і знайти заміну, якої в даний час не існує.

Йорді Кройфф, радник Лапорти, не хоче займати цю посаду, оскільки Куман його друг. При цьому президент клубу вважає, що тренер "Барси Б" Серхи Бархан не готовий очолити головну команду. Хаві навряд чи погодиться прийти по ходу сезону.

Як зазначається, підсумкове рішення щодо Кумана прийме Лапорта, вплив на нього ради директорів буде мінімальним. Допомагати президенту в рішенні будуть віце-призедант Рафа Юсте, спортивний директор Матеу Алемані і технічний секретар Рамон Планес.

Лапорта і Юсте не вірять в Кумана, а Алемані і Планес вважають, що нідерландський тренер не такий поганий варіант в нинішній ситуації.


Нагадаємо, що "Барселона" є суперником "Динамо" по груповому етапу Ліги чемпіонів.