16 вересня 2021 08:23
4

Сalcioatalanta: "Маліновський змусив тремтіти серця всього стадіону в Іспанії"

У стартовому турі групового раунду Ліги чемпіонів Аталанта Руслана Малиновського на виїзді розписала бойову нічию з Вільярреалом (2.2), пише zbirna.com.


Півзахисник збірної України відіграв 70 хвилин і отримав непогану пресу в Італії. Обидва провідних спортивних Бергамськие видання, calcioatalanta.it и tuttoatalanta.com, Виставили нашому хлопцю хороші 6,5 балів за зустріч в Іспанії.


«Різкий, впертий, прагне загострювати. Його удар на початку другого тайму (на відео - з 6.38) змусив тремтіти серця всього стадіону », - написав у коментарі до оцінки Руслана автор СА.


«Атмосфера великого матчу хвилює його і збільшує швидкість прийняття рішень в порівнянні з попередніми тижнями. У першому таймі він трохи соромився завдавати ударів, але в другому змусив воротаря Вільярреала потрудитися (на відео - з 6.38) », - оголосив колега з ТА.

calcioatalanta.it и tuttoatalanta.com, продолжают тролить Петраков)))
Сховати
AND, питання не в тому, чи Руслан хороший виконавець, а в тому, чи вписується він в схему Петракова. Ідентично ситуації Шевченко - Буяльський. Навіть в останньбому матчі я вважаю Руслан, вийшовши на заміну, зіграв не атк вже й погано, його передачі могли б бути гострими, якби партнери розуміли, він грав досить тонко.
Сховати
Буковина, да шутка это (неудачная походу)
Буковина, в схеми бий біжи Петракова Маліна не вписується, але є погані новини, в бий біжи у нас вже майже більша половина збірної грати відвикла, а деякі ніколи і не грали