15 вересня 2021 18:35
2

Мирослав СТУПАР: "Гол Шапаренка у ворота "Бенфіки" скасували справедливо"

Неоднозначну реакцію у вболівальників викликало рішення англійської арбітра Ентоні Тейлора не зарахувати забитий м'яч у ворота "Бенфіки" в компенсований час динамівцем Миколою Шапаренком у поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів.


Екс-арбітр ФІФА, а нині відомий футбольний експерт Мирослав Ступар в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловив свою думку про скасований Гол півзахисника "Динамо".


"Ентоні Тейлору на допомогу прийшла система WAR, яка зафіксувала положення "поза грою" у динамівця Дениса Гармаша ще в початковій стадії атаки господарів, що завершилася передачею Гармаша і влучним ударом Миколи Шапаренко в один дотик. Тому завдяки підказці Var взяття воріт "Бенфіки" було скасовано справедливо.


В цілому ж, Тейлор-арбітр досвідчений і кваліфікований міг вчора зі своїми обов'язками впоратися впевненіше. Чого вартий тільки епізод з видаленням Дениса Гармаша за два попередження. Але рефері швидко поміняв своє рішення, коли виявилося, що у динамівця насправді це тільки перший "гірчичник".


Нагадаємо, що в першому поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Бенфікою" була зафіксована нічия (0:0).


У матчі другого туру Ліги чемпіонів "Динамо" зіграє на виїзді з "Баварією" 29 вересня.

А почему никто не говорит что это на 200% пассивный оффсайт???

Или это понятие уже отменили?
Что за подсказка WAR? Подсказка войны?