15 вересня 2021 16:14
1

Олег МАТВЄЄВ: "Шкурін - якісний нападник, але йому потрібен час, щоб вписатися в динамівську структуру гри"

Футболісти "Динамо" і "Бенфіки" в першому матчі групового турніру Ліги чемпіонів розійшлися в Києві миром (0:0).


Екс-гравець "Динамо" Олег Матвєєв в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, хто на його думку був ближче до успіху.


"Я вважаю, що нинішнє "Динамо" і те, що виступало в минулому єврокубковому сезоні, це дві великі різниці. Підопічні Мірчі Луческу помітно додали, от би тільки ще виправити "приціл".


На мій погляд, новачок киян - Шкурин-якісний нападник, але йому ще потрібно трохи часу, щоб вписатися в динамівську структуру гри.


Хто був ближче до перемоги? Динамівці, які видали божевільну кінцівку і цілком могли вирвати три очки. У ці хвилини господарі діяли так, як того хотілося вболівальникам: розмашисто, на високих швидкостях, коли реально загрожували воротам "Бенфіки" всі гравці брали участь у наступі. Однак це був саме той випадок, коли м'яч вперто не хотів летіти в сітку.


Звичайно, інтерес до поєдинку підігрівався і участю в ньому в складі португальців українця Романа Яремчука. Завдання нападника – забивати, у Романа було два моменти відзначитися, але не вийшло. Значить, підвів свою нову команду".

Для чемпіонату України класний,а для ЛЧ - ні! Йому просто бракує швидкості і техніки