15 вересня 2021 13:25
4

Булеца відправився із "Зорею" на поєдинок з "Буде-Глімт"

Сьогодні вранці літак з делегацією луганської "Зорі" взяв курс на Норвегію, а саме, місто Буде. У польоті луганчани пробудуть чотири з половиною години, адже шлях довгий - понад три тисячі кілометрів.


Після прибуття та проходження всіх митних формальностей луганці відправляться в готель, а о 20.00 (час київський) відбудеться передматчеве тренування, 15 хвилин якого будуть відкриті для медіа.

На гру "Зоря" вирушила цілком основним складом:


Сергій Булеца, Ловро Цвек, Крістіан, Денис Фаворов, Олександр Гладкий, Артем Громов, Максим Імереков, Владислав Кабаєв, Дмитро Хомченовський, Владислав Кочергін, Максим Луньов, Єгор Назарина, Реймонд Овусу, Жунінью, Аллахьяр Сайядманеш, Віталій Вернидуб, Антон Жилкін. Дмитро Мацапура, Олександр Сапутін, Ігор Снурніцин, Данило Алефіренко.

Сам матч з "Буде-Глімт" в межах першого етапу групового раунду Ліги конференцій відбудеться в четвер 16 вересня і розпочнеться о 22.00 за київським часом.

Хтось знає скільки балів в таблиці коефіцієнтів уєфа дають за перемогу-нічию в цьому турнірі ?
Сховати
Pavlo, да по-барабану: ЛЧ, ЛЕ или ЛК. В основных сетках всех трёх турниров победа - 2 очка, ничья - 1. Только в ЛЧ дают бонусные очки за попадание в группу и за выход в плей-офф. Так же в ЛЧ и ЛЕ дают по баллу за проход в 1/8, 1/4, 1/2 и финал, в ЛЕ, кажется с 1/4.
Сховати
Santos, це погано, порєбрік навряд випередим. В них два клуба в лє, там легше очки набрати, ніж нашим двом клубам в ЛЧ
откровенно ненужный турнир, ни по статусу, ни по командам.... уефа тупит дальше, а ведь звоночек уже был и такой не слабый, если бы не болельшики европейских клубов то уефа точно счас бы на коленях стояло