10 вересня 2021 23:26
7

Андрій БЛИЗНИЧЕНКО: "Жерсон розкидав долари в нічному клубі Молдови, а люди збирали"

Півзахисник "Шерифа" Андрій Блізніченко про колишнього одноклубника Жерсона Родрігеша, який зараз належить "Динамо" і на правах оренди виступає за»Труа".


"Застав ще його, коли перейшов в "Шериф", але у нього була травма. Він тиждень побігав зі мною по колу, а ще через тиждень-два пішов з команди.


Мені розповідали про нього. Був такий горбиль, що він тут в нічному клубі брав по долару і розкидав по танцполу. Люди збирали. Таке чув. Не знаю, правда чи ні, але розповідали, що таке було. Всі говорили, що він любив і відпочити, і потренуватися, і пограти. Але відпочивати любив дуже часто. Не кожен день, але і не раз на тиждень. Любив добре відпочити кілька разів на тиждень.


Не знаю, правда чи ні, але говорили, що це було 100%. Розповідали, що він виходив з дому, брав таксі, їхав на базу, машина зупинялася, він говорив таксисту, щоб лічильник капав, а сам йшов на тренування. Тренувався, мився, сідав в це ж таксі і їхав додому. І потім просто давав таксистові 100 доларів і говорив до побачення, спасибі. Звичайно, таксисти були задоволені. Якщо тут таксисту дати 100 доларів, він свідомість втратить.


У Жерсона гроші грають не головну роль в житті. Він дуже хороша, добра, чуйна і приємна людина", - сказав Близниченко.


Фото: ФК "Шериф"

Мне рассказывали о нем. Был такой горбыль, что он здесь благотворительностью занимался - брал по доллару и разбрасывал людям. Скоро такое ждет ОРДЛО, когда после войны там будет играть ФК "Спутник 5".
Зачем не зная человека оскорблять?
Как минимум он эти деньги заработал.
А как и кому их давать, это его право.
А игрок он не плохой. Пусть его ещё заменят ...
Я з самого початку казав що це тварина, худоба. Йому потрахатись, зробити дитину якійсь курві і поїхати, це більшість іноземців так тут себе і поводять, за рідким виключенням. Якщо вже Луческу його викинув, то це означає що людина неадекватна. Розкидувати по доллару, це рівень не тварини, це мікроби.. А Суркіс як був ніяким в менеджменті, так і залишився. Скільки він сотнів мільйонів на цих мавп витратив і на їх зарплату? Він ніяк не зрозуміє, Динамо це команда в якій грати і досягати чогось можуть тільки Українці, всі успіхи звязані лише з нашими гравцями, іноземцям срати на Динамо, в них мотивація заробити грошей потрахати курв , а через рік вже скука, і вони кажуть або грошей давай більше або
Відпускайте вільним агентом. Краще б Суркіс будував школи Динамо по всій країні, а не платив мільони за непотріб. Шахтар вже в Борисполі відкрив свою школу, вони скоро Мудриків кліпати будуть, а в нас з ю 19 і виокремити немалі кого, Хіба що Царенко, і то не факт. Долой заробітчан і приспособленцев!
Сховати
Pavlo, "...А Суркіс як був ніяким в менеджменті, так і залишився. Скільки він сотнів мільйонів на цих мавп витратив і на їх зарплату? Він ніяк не зрозуміє, Динамо це команда в якій грати і досягати чогось можуть тільки Українці, всі успіхи звязані лише з нашими гравцями, іноземцям срати на Динамо, в них мотивація заробити грошей потрахати курв , а через рік вже скука..."

100%
Pavlo, уровень животного - это собирать доллары, а не разбрасывать их
Зачем эти сплетни разводить??? Нормальный Жерсон игрок! А остальное никого не чешет! Всем и так понятно что футболисты получают больше таксистов!
Сховати
Шварик, ну давайте сюда тимощука і рахіда в Динамо, а чьо, хороші гравці. Аморальна логіка.