9 вересня 2021 21:48
4

Владислав АЛЄКСЄЄВ: "Не розумію, чому Денніса не залишили в "Динамо"

Як розповів "Профутболу" колишній динамівець Владислав Алєксєєв, Денніс Бонавентуре був на перегляді в київському клубі.


"Я жив з Деннісом у кімнаті. Хороший хлопець. Ми з нього, правда, приколювалися часто.


Ось з ним приклад. Чому не залишити в "Динамо"? Йому агент допомагав, тому що з "Динамо" контракту у нього не було. На тренуваннях він всіх "возив", забивав. Швидкий, від нього відлітали, жилавий був, підкачаний. Я не розумію, чому не залишити такого футболіста.


А хто приймає ці рішення... Мені здається, що його розглядали під першу команду. Але можна було його спокійно в дубль забрати. Без поняття, хто ці рішення приймає. Може, агент за нього попросив багато грошей", - сказав Алексєєв.


Зазначив, що сезон-2016/17 Денніс провів у "Зорі", а потім перейшов у "Брюгге", був в оренді в "Кельні", а зараз виступає за "Вотфорд".


Фото - ФК "Зоря"

да, ухудшенная версия Родригеса. После Алиева на холодную воду дули.
Футболист он конечно хороший, но в Брюгге и Кельне жаловались на его паршивый характер. В Бельгии много забивал, но несмотря на это там были рады от него избавиться. Может и к лучшему что в Динамо не попал, намучились бы с ним.
Сховати
Hector, потому что не умеют работать с сильными характерами … а тот кто сможет найти подход , тот и срывает банк
Сховати
Basilika, Сильный характер и говнистый характер не одно и то же. Не каждый клуб захочет из-за одного игрока нарушать микроклимат в коллективе и улаживать конфликтные ситуации. Насколько Луческу тактичный и умеющий найти подход к игроку тренер, но и он только на один сезон смог вправить мозги Родригес. Есть талантливые и сильные игроки которые просто не стоят потраченного на них времени, больше потеряешь, чем найдёшь.