3 вересня 2021 22:20
4

Журналист: "Лучи очень возмутило мнение Ступара по игре "Динамо" - "Ингулец"

Журналіст Костянтин Андріюк у своєму Telegram-каналі розповів про нові перли глави суддівського корпусу УАФ Лучано Лучі.


"Скучили за епістолярним трешом від керівника українських арбітрів Лучано Лучі?


Тримайте нові соковиті перли із закритого чата у виконанні брутального італійського мачо!


1. Лучі дуже старанно відмазує арбітра Пасхала. Але за моєю достеменною інформацією, Пасхал навіть на складав ці тести. Бо при контрольному зважуванні у нього була зайва вага і до тестів його навіть не допустили. Далі Пасхал перескладав тести: без камер, без зайвих свідків. І знову в мене є інформація, що він не добігав при тестах на кожній контрольній відмітці мінімум по 5 метрів. Тому зрозуміло, що повторні тести, “потрібний” для Лучі арбітр Пасхал успішно “склав”. І успішно судить далі.


2. Лучі дуже обурила думка експерта Мирослава Ступара по грі Динамо - Інгулець. На думку Ступара, там мав бути пенальті в ворота Інгульця та вилучення гравця Динамо. Якщо італійця так це зачепило, можна зробити припущення, що Ступар висловився правильно.


3. Із чату арбітрів безжально видаляється арбітр Микола Кривоносов. Коло потенційних “зрадників” для Лучі звузилося до 26 осіб. Ще трохи! Ще трохи, пане Лучі, і там буде один учасник - ви! От тоді вже точно можна буде знайти та жорстоко покарати крота.


4. І на закуску, особистий комплімент для скромного мене. Упродовж 11-ти (!!!) років перебування в Україні Лучано Лучі не спромігся вивчити українську. Бо тоді би він зрозумів, що замовником видалення новин вважається сторона Трухіна, а присутність Лучі у заголовку, бо сайт футбольний, а не політичний.


Ставки ростуть, Андріюк вже брехун на 200%.


До нових цікавих скрінів, друзі і до нових видалень з чату. Чекаємо поки в чаті сеньора Лучі встановиться справжня сімейна атмосфера. Де Лучі нарешті робитиме пропозиції, від яких ніхто не зможе відмовитися!" - написал Андріюк.


Дедушка столько получает денег в " дикой нецивилизованных стране", что будет здесь до ста лет рубить бабло ( может и жертвуя часть своих денег лично Павелко на развитие футбольного хозяйства)
Яка ганьба. В нас в футболі немає людей з яйцями , власник клубів тільки на словах круті хлопці. Цей макароннік принижує всю країну , і ніхто не скаже, вали нахрін з країни! Якби до Олімпіка не відносився, але це єдиний власник який пішов проти системи, інші хасцали, навіть Поворознюк, корчить з себе правильного пацана, а як в УПЛ вийшов, одразу лиже дупу Павелко і Лучі , і це при тому що макароннік в чаті називав його селюком, немає гідності в нашому футболі. Так ще докотилися, вже приїзжі іноземці за наші бабкі нас принижують. Довбодятел італійський.
"Дєдушка", аварія була дзвіночком, що треба їхати з нашої країни додомки.
Зовсім там вже з розуму сходе