23 серпня 2021 23:36
8

В УАФ сделали официальное заявление относительно аварии с участием Лучи

23 серпня о 15.45 у Дарницькому районі м. Києва сталася ДТП, в якій постраждав автомобіль Ford, в якому перебували голова Комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі, його помічник Роман Лишень та водій. Автомобіль стояв на перехресті, зупинившись на червоне світло світлофора. І в цей момент у нього врізався інший автомобіль.


Внаслідок ДТП Лучано Лучі, Роман Лишень та водій отримали травми різного ступеня важкості.

«Лучано Лучі й Роман Лишень перебувають в одній із київських лікарень, — розповів офіційному сайту УАФ голова Спортивно-медичного комітету УАФ Вячеслав Попов. — Внаслідок ДТП вони на певний час втратили свідомість. Після госпіталізації їм обом зробили операції, у даний момент вони перебувають у свідомості, загрози їхньому життю не існує. Отримані травми можна характеризувати як середньої тяжкості. Я зараз перебуваю разом із лікарями, що контролюють стан пана Лучі та його помічника. Планую залишитися тут до ранку. Більш детальну інформацію про стан постраждалих можна буде повідомити пізніше. Поки лише можу додати, що ситуація — під повним контролем Української асоціації футболу».


Фото - УАФ
А кто виноват в аварии - тишина.
Сховати
waleo,
Сначала появилась одна информация, якобы водитель "ауди" не выдержал дистанцию , теперь подчистили и уже "ауди" стояла на светофоре.
Это сигнал свыше : срочно нужно валить из страны и больше не возвращаться
Лучі , ну тиж розказував що в нас недокраїна, чи як там ? Ось тобі отвєточка на День Незалежності. Саупадєніє?
Здоровья конечно всем, не да боже какой другой исход, но вот теперь и не верь в "ответки" от "матери природы"
Сховати
Ferad, а когда хорошие люди гибнут это тогда за что ответка?) Случайность просто...вся жизнь случайность, не повезло оказаться в ненужное время в ненужном месте. А выйди из дома на минуту позже и даже не подумаешь что мог бы оказаться на волосине от смерти.
Сховати
Дід Панас, Когда то на тему разговаривал с человеком, который после службы в Афганистане стал священником. И очень хорошим. И пришли к выводу, что человек рождается с датой своей смерти. Просто, к счастью, мы ее не знаем. Это просто судьба
Сховати
Bydylayj, может и так, но все же хочется верить что все в наших руках и зависит только от нас. Потому что если все предрешено, то как-то и жить грустно