11 серпня 2021 20:57
6

На матче "Динамо" - "Минай" присутствует 6656 зрителей

На матче Премьер-лиги между "Динамо" и "Минаем", который проходит на НСК "Олимпийский", присутствует 6656 болельщиков.

Люди, можете мінусувати, але Суркіс і його менеджери це дно. На шахтар в Києві ходять як на Динамо. Це нормально взагалі? А що це за історія з новим полем на нск? Це ж полюбому шахтар був ініціатором , і рекламні шіти вздовж поля нові, а раніше вони розбиті були , до заїзду цих туристів, Суркіс не міг для Динамо це зробити? А до Луческу він не думав що поля на базі і стадіоні треба міняти? І про автобус він теж не думав? Ось це такий менеджмент. Я непам'ятаю коли на Динамо приходило менше 10 тис ? А тут 6 к всього....і це після карантину. І як вам така відвідуваність? І це на фоні Шахтьора виглядає взагалі позорно. Я так зрозумів що Ультрас таки прийшли сьогодні , а то було б чути тільки дудкі , як це було з Зорею.
Вчора на шахтьор прийшло 20 т. А на УПЛ приходить не менше ніж на Динамо. Може не всім вболівальникам подобається Луческу? А? Може не всім Какая разніца? Якось ганебно, шахтьор тут вже як вдома, ганьба!
Сховати
Pavlo, 20 тонн шоли? Так это всего около трёхсот голов. Негусто шото:)))
Pavlo, на еврокубки всегда приходит больше, и понятное дело что на Минай, да в будний день много народа не придет.
На Кротов в упл тоже ходят до 7 тысяч, не больше, хотя они могут нарисовать 12 тысяч)
Сховати
Ватель, я думав люди на Динамо ходять, а ви кажете на минай. Фактично у тому що на шахтьйор навіть на інгулець більше прийшло ніж на Динамо Минай. І це реально ганьба, якщо ви з ухмилкою хочете це проковтнути і сказати що "намалювали" то це не вирішить проблему.
Сховати
Pavlo, на шахта - Інгулець - 4000 глядачів, прокинься!