6 серпня 2021 20:41
2

Два новых канала, 4к-качество и футбольный контент. Как MEGOGO подготовился к трансляции Лиги чемпионов и Лиги Европы

У середу, 11 серпня, на MEGOGO стартує показ подій Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА. Медіасервіс розповідає про деталі перегляду та новинки для глядачів.


Нагадаємо, MEGOGO став ексклюзивним транслятором матчів Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА сезонів 2021 – 2024 років в Україні, починаючи із сезону 2021/2022.


Нові інтерактивні канали: MEGOGO Футбол 1, MEGOGO Футбол 2 та MEGOGO Футбол 3


Спеціально до старту нового сезону, MEGOGO розширює кількість інтерактивних каналів. Відтак на медіасервісі з’являться три власні футбольні канали MEGOGO Футбол 1, MEGOGO Футбол 2 та MEGOGO Футбол 3. На каналах буде зосереджено не лише показ подій УЄФА, але й La Liga, Ligue 1, італійська Серія А, Чемпіонат Бразилії та інші топові футбольні події, перегляд яких ексклюзивно доступний в Україні лише на MEGOGO. Канал MEGOGO Футбол 2 починає свою роботу 9 серпня, а MEGOGO Футбол 3 – 16 серпня. Крім того, MEGOGO запустить спеціальні поп-ап канали MEGOGO Футбол, що працюватимуть на час проведення матчів єврокубків. Зазначимо, що раніше медіасервіс мав власний футбольний канал MEGOGO Футбол.


Футбол в 4К


MEGOGO продовжуватиме пропонувати глядачеві перегляд матчів у 4К-якості. Наразі заплановано показ щонайменше одного матчу кожного туру єврокубків. Трансляція відбуватиметься на окремому поп-ап каналі MEGOGO Футбол 4К. Додамо, що перегляд матчів у 4К можливий лише на пристроях, які мають 4К-підтримку.


Новий футбольний контент


Із цього сезону глядачам буде запропоновано перегляд матчів у новому, скороченому форматі. Тобто користувач зможе переглянути подію у 15-хвилинному відео. Формат вважається особливо зручним, коли одночасно відбувається декілька подій. До прикладу, глядач може дивитися футбольний матч однієї улюбленої команди, попри те, що в цей момент грає інша. Але після з’явиться можливість побачити подію у скороченому варіанті – без пауз, зупинок, суперечливих моментів – тільки найголовніше.


Нові спортивні голоси


Медіасервіс MEGOGO посилив команду футбольних коментаторів, відтак глядачі зможуть почути, як знайомі, так і цілком нові спортивні голоси. Матчі коментуватимуть: Вадим Скічко, Роман Бебех, Віталій Кравченко, Сергій Лук’яненко, Роберто Моралес та інші.


Студії із експертами та гостями


До деяких подій УЄФА MEGOGO готує ряд ексклюзивних студій із відомими експертами та футбольними зірками, напередодні матчів. Студійне мовлення стартуватиме із вересня й буде зосереджено на матчі за участі українських команд. Студії заплановані одразу із місця події, тобто безпосередньо на стадіоні.


Перегляд подій УЄФА буде входити до передплат «Спорт» та «Максимальна». Для зручності користувачів, перегляд подій буде, як на спеціальних каналах, так і в розділі «Спорт» на MEGOGO.
Во всех этих олигархических играх владельцев прав из расчета упускается тот фактор, что Киев — это не вся Украина, что средняя зарплата, нарисованная комстатом, не отображает реальной картины, и что голодные люди скорее купят хлеб, чем подпишутся на футбол. Поэтому я очень сильно сомневаюсь, что из этой затеи в данный исторический момент что-то получится. К этому прибавятся еще вечные глюки с трансляциями. В итоге основная масса клиентов уйдет к пиратам, как в наших широтах делали это всегда, с кино или компьютерными программами.
Для сравнения ситуация на рынке страны-агрессора. Канал Матч Премьер (все матчи премьер-лиги, игры тамошних клубов в ЕК, внутренние кубковые и товарищеские игры, игры национальной и молодежной сборной и пр.) стоит 299 рублей (110 грн) в месяц, при подписке сразу на год — 2990 рублей (1100 грн, что 92 грн./мес. или как бы два месяца в подарок), а за еще +100 рублей (37 гривен) или +1000 рублей на год (370 гривен) можно смотреть ЕК, Германию, Испанию, Италию, Францию, Португалию, Нидерланды и Формулу-1 как минимум.
С сайта Игого получить цену на пакет Спорт не удалось, а Максимальный стоит 299 гривен в месяц. Учитывая, что Украина не Россия, у нас все то, что обещают по футболу, не должно стоить дороже 100 гривен. В принципе, у Воли Футболы так и стоят сейчас (109).
Народ, підкажіть хто як планує вирішувати в цьому сезоні проблему перегляду єврокубків (megogo) і Чемпіонату України (футбол 1/2/3)? Не знайшов жодного сервісу де б вони транслювалися разом, а оформлювати 2 підписки - дорогувато. Дякую.