19 липня 2021 10:03
10

"Динамо" позволило "Руху" играть домашние матчи на своем стадионе. Львовский клуб поблагодарил киевлян за поддержку

Футбольний клуб «Рух» звернувся до керівництва київського «Динамо» з проханням проводити свої домашні матчі на стадіоні імені Валерія Лобановського. Кияни відповіли згодою.


Відповідний лист-звернення «Рух» надіслав на ім’я Першого віце-президента «Динамо» Віталія Сівкова.



У відповідь керівництво «Динамо» надіслало лист, у якому заявили, що не заперечують проти проведення домашніх матчів першої команди «Руху» на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.


Футбольний клуб «Рух» висловлює щирі слова подяки київському «Динамо» та його Президенту Ігорю Суркісу за публічну підтримку. Ігор Михайлович особисто сконтактував з Григорієм Козловським і протягнув руку допомоги ФК «Рух» у ситуації, що склалася.

ФК «Динамо» першим (сподіваємось, наразі першим) з поміж українських клубів висловив чітку й однозначну позицію щодо переслідувань з боку УАФ нашого клубу. Для нас це сигнал, що в українському футболі, попри суперництво на полі, є клуби з позицією і не бояться її публічно висловлювати.

Ми у свою чергу запевняємо, й надалі підтримуватимемо усі клуби, які йдуть проти тої свавільної системи, яка утворилась нині в українському футболі, і Його Величності «Царя всія футболу». Можемо запевнити наших вболівальників, футбольну спільноту, друзів і недругів, що ми продовжуємо нашу боротьбу і віримо в перемогу.

P.S. У п‘ятницю 16-го липня на адресу нашого клубу надійшов лист, у якому УАФ заборонила «Руху» проводити домашні матчі на тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича.

Великий фізкульт-привіт чиновникам УАФ та вашому Патрону! Друзям - усе! Ворогам - закон?
На минуточку : место прописки ФК Шахтер - г. Мариуполь. Стадион (насколько я знаю) прошел аттестацию. Ну и...?
Мне кажется, что на те деньги, которым оперирует УАФ, такими как зарплаты и прочие расходы на себя, можно было бы строить каждый год по современному небольшому стадиону или спортивной школе. Нет, я рад, что у Блохина, Протасова и многих других хорошие зарплаты. Но уверен, что всем следует поскорее жить на нашу минимальную пенсию, чтобы многое понять. И не просто сидеть и получать, а многое делать. Например, прозрачную систему по спортивному принципу, внимание ко всем регионам для развития спорта (если это, конечно, нужно), понятную систему аттестации. Мне вот интересно, сколько есть у нас спортивных интернатов, сколько там бесплатно учатся детей из небогатых семей, детей-сирот, кто их учит, сколько денег на каждого выделяется, кто курирует эти интернаты.
Украінська Бомж Ліга,кому нужны команды без стадионов и без болельщиков?
Сховати
Paketik, тільки вам та славному шахтарю.
А також великому реформатору та розвивальщику футболу в Україні вельможному пану павелку
Сховати
"славетний шахтар"
"вельможний пан павєлко"
кому и кобила нєвєста
Если в Тернополе не разрешили играть из-за того, что клуб должен играть в городе прописки, логично, что с той же формулировкой львовскому Руху запретят играть и в Киеве. Смысл этого финта ушами. Козловский решил собрать все стадионы вне Львова, на которых ему запретят играть.
Сховати
serg_max, на Динамо свои домашние матчи проводила Десна, Мариуполь, Минай, Колос и другие некиевские команды, поэтому если Руху не разрешать, то это уже будет аргумент. А в Тернополе никто никогда и не играл
Щас и стадион Динамо лишат 3 категории))
Пи*дец газону будет....
Сховати
так это вместо Олимпика, нагрузка не увеличится. Не думаю что Олимпик 1 лигу будет на Динамо играть, там требования поменьше, можно арену подешевле и попроще найти