16 липня 2021 12:55
4

"Через два года ты забудешь об этом рекорде". Ребров - о бомбардирских амбициях Селезнева

Екс-динамівець Сергій Ребров розповів, як відреагував на те, що Євген Селезньов хоче побити бомбардирські рекорди чемпіонату України.


"Якби мені не нагадували про ці рекорди, то я б про них не згадував до кінця свого життя.


Я зустрів Селезньова в ресторані. Він ще грав у Туреччині. І він мені сказав: "Я повертаюся побити твій рекорд". Я йому відповів, що не пригадую свій рекорд. Він мав хороший контракт у Туреччині, але сказав, що повертається. Я сказав: "Будь ласка, подумай про себе. Повір мені, навіть якщо ти поб'єш цей рекорд, то через один чи два роки ти забудеш про нього. Життя продовжується".


Ти не живеш цим рекордом, я про цей рекорд навіть не переживаю. Так, я гордий, що вдалося забити стільки голів, але я не живу цим рекордом", - сказав Ребров підкасту Ukraine+Football.

яка там різниця по голам? цікаво скільки пеналей треба цьому тунцю...
Тут не погоджуся зі Станіславовичем, самодостатні, успішні люди не будуть згадувати, бо вони ніколи не зупиняються на досягнутому, а завжди просуваються далі. Такі ж лузери як Сєля будуть носитися з цим рекордом до кінця життя, Пивоненко тому яскравий приклад.
Два сравнения: Великолепный игрок, поигравший в ТОП-чемпионате, в сборной Украины на ЧМ-2006г, в Лиге чемпионов, забив немало красивых голов, забив больше всех мячей в Чемпионате Украины и, для сравнения, ЧМО, которое его любимый клуб ("Шахтёр" Донецк), всегда отдавало в аренду (кроме пары сезонов), которое играло где-угодно, что-то забивало с пенальти в Чемпионате Украины. И это ГОВНО хочет побить рекорд Реброва и Шацких в Чемпионате Украины. Если есть Бог на свете, то эта фекалия (Евгений Селезнёв) никогда больше не будет играть в Чемпионате Украины и никогда не побьёт рекорд НАСТОЯЩИХ футболистов. Буду молить об этом Господа Бога!
Спортивное стремление кормильца заслуживает похвалы, но не вяжется с распитием алкогольных напитков. Пусть в голове наведет порядок. Хотя бы на 1-2 года, которые ему остались. Потом - соревнования с Рыкуном)))