16 липня 2021 10:11
1

"Через два года будем играть в Премьер-лиге". Заявление ФК "Карпаты"

Головне з прес-конференції керівництва клубу "Карпати" перед стартом сезону:


Завдання поставлене перед командою – вихід у першу лігу за результатами сезону та вихід в Прем’єр-лігу у наступному.


Герб клубу – громадська організація, що об’єднує фанів "Карпат" передала клубу право на використання логотипу "Карпат". Ми дякуємо фанам за висловлений кредит довіри. Вже у найближчі дні ми подамо інформацію про герб у футбольні інстанції.


Стадіон "Україна" буде домашнім стадіоном команди у цьому сезоні – Львівська міська рада оголосила конкурс на право постійної оренди стадіону з умовою покращення його стану мінімум на 15 млн. грн.


Тренувальна база – Дочірнє підприємство клубу "Карпати Арена" проводить підготовчі роботи з будівництва нового спортивно-тренувального центру ФК "Карпати", перший етап якого передбачає спорудження на земельній ділянці площею 3,5 га будівлі загальною площею майже 3000 м2 та двох футбольних полів із необхідною для обслуговування інфраструктурою. Вже розроблений проект тренувально-спортивної бази, розпочато підготовчі роботи, укладено договір з фірмою, що будуватиме базу. Футболістам основної і молодіжної команд ФК "Карпати" буде створено всі умови для повноцінної підготовки та відновлення: 32 номери для проживання спортсменів та тренерів, навчально-реабілітаційна зона, побутові приміщення та їдальня. Принагідно дякуємо голові Городоцької громади Володимиру Ременяку за сприяння в процесі будівництва.


Філософія управління – ми хочемо змінити підходи до функціонування футбольного клубу. В нас не буде почесних президентів. Засновники клубу не будуть втручатись в футбольні справи клубу, давати вказівки тренерам. На період 2021/24 років затверджено бюджет у розмірі 578 млн грн. У тому числі 106 млн грн у сезоні 2021/22 (з них 65 млн. – будівництво бази).


Дитячий та жіночий футбол – у клубу є договір про співпрацю з дитячо-юнацькою спортивною школою "Карпати" (колишня СДЮШ-4), також ми розглядаємо варіанти співпраці з Львівським коледжом спорту та юнацькими командами різного віку, які там створені. Наш клуб останні місяці фінансував жіночу футбольну команду "Карпати", і найближчим часом ми офіційно створимо відповідний підрозділ в структурі клубу.


Фото - ФК "Карпати"

Оце солідна заявка на повернення, на відміну від псевдопроекту Смалійчука і Ко. Хочеться Карпатам побажати якомога швидше повернутися до УПЛ адже без спражніх Левів УПЛ виглядає неповноцінно!