15 липня 2021 16:54
8

Источник: MEGOGO прекратил переговоры с телеканалами "Футбол 1/2/3" о выдаче сублицензии на трансляцию еврокубков

Як стало відомо "Бий-біжи" з власних джерел, MEGOGO припинив переговори з телеканалами "Футбол 1/2/3" щодо видачі субліцензії на трансляцію єврокубків на найближчі 4 роки.


Отже, наступні 4 сезони матчі єврокубків транслюватимуть тільки MEGOGO та Volia, яка уклала відповідну угоду з MEGOGO (якщо, звісно, інший український медіахолдинг чи платформа не виявлять бажання вступити в переговори щодо покупки субліцензії).
149 грн на місяць, пакет Спорт на Мегого - це Єврокубки + Ла Ліга + чемпіонат Бразилії, а також канал Мегого Гонг з ексклюзивними боксерськими поєдинками і боями ММА. Це все на додачу до стандартних двох Setanta каналів, двох Євроспортів, плюс Віасат спорт і Хспорт...
Сховати
Пляшка коньяку і то дорожче коштує, при всій повазі)
Все от радости, что "Футболы" пролетели мимо еврокубков аж из штанов впрыгивали, а теперь оказалось, что обдиралово от "футболов" это была благотворительность.
Сховати
Jew, yep. И это только начало.
Найгірший варіант! У мене є пакет каналів від кабельного оператора, з "Футболами". А тепер, виходить, щоб дивитися матчі єврокубків, маю ще додатково платити десь 200 грн. за "Мегого"? А попереду ще дуже відчутне зростання комунальних тарифів. ТВ-трансляції футболу стають розкішшю, доступною далеко не всім?
Сховати
Africanda-S, С августа уже будет 300 грн
Africanda-S, нічого. футболанали стали офіційними трансляторами 1 ліги
Africanda-S, А что мешает отключить кабельного оператора и за те же деньги смотреть Англию на Сетанте, Испанию, Германию, Францию и еврокубки (не то что дают, а самому выбирать матчи).