10 липня 2021 19:31
6

Клуб Серии А претендует на юную звезду "Динамо"

Як повідомляє італійський ресурс Tuttomercatoweb.com, Торіно проявляє неабиякий інтерес до центрального захисника Динамо та збірної України Іллі Забарного. Навіть вказується, що клуб Серії А вже звернувся до Динамо з пропозицією трансферу 18-річного гравця. За українського оборонця італійська команда запропонувала 5,5 млн євро плюс бонуси, а також відсоток з майбутнього перепродажу футболіста. Наразі ведуть перемовини.


Забарний став справжнім відкриттям минулого сезону. У 18-річному віці він дебютував не лише у складі першої команди Динамо, а й також у збірній України. Юний футболіст одразу закріпився в основі київського клубу і був незмінним центральним захисником у команді Луческу. У сезоні 2020/2021 він провів 36 матчів, у яких відзначився голом та асистом. Разом із Динамо він виграв чемпіонат, Кубок та Суперкубок України.

Сначала Челси, теперь Торино. Еще через пару недель какой-нибудь Гент?
Как бы не смешно звучало относительно наличия крутых игроков в ДК, но реально Забарный хороший вариант продажи для в целом появления внимания к нашему клубу как потенциальному поставщику хороших игроков для топ клубов. Как на критикуй но Илья реально неплох с точки зрения любого скаутингового отчёта.
В другой клуб из Турина и Серии А, не Торино ;)
Сезон казок від агентів,офіційно відкрито !!! who will be the next?
если бы год назад об этом говорили, это бы было круто...а сейчас, это действительно смешно.
Смешно.