25 червня 2021 21:47
14

Защитник "Динамо" покинул расположение сборной Украины

Збірна України в Бухаресті продовжує підготовку до матчу 1/8 фіналу Євро-2020 зі Швецією, який відбудеться 29 червня у Глазго.


У п’ятницю синьо-жовті провели вечірнє тренування знову-таки на «Аркул де Тріумф». Нагода продовжити заняття на газоні, який припав українцям до вподоби, випала, оскільки французи, які опівдні прибули до столиці Румунії на свій матч плей-офф, сьогодні не тренувалися. Як ми вже повідомляли, стадіон біля Тріумфальної арки визначений УЄФА як трансферний, тому перевагу в його використанні мають саме ті збірні, які приїжджають до Бухареста на короткий термін — суто для гри.


До слова, збірна Швейцарії, що прибуде сюди сьогодні ввечері, використовуватиме локації, в яких раніше жила й працювала збірна Македонії — готель «JW Marriott» та стадіон «Стяуа», де національна команда України наразі тренувалася лише одного разу. Причина — в географічній віддаленості. Район Генча, де розташована клубна арена армійського клубу — майже за півгодини їзди від резиденції українців, готелю «Каро».


У сьогоднішньому тренуванні взяли участь усі присутні в таборі футболісти, а таких тепер 25. На жаль, один гравець залишив розташування команди сьогодні. Денис Попов через ушкодження литкового м’язу не зможе допомогти синьо-жовтим на цьому турнірі. Відтак тренерський штаб прийняв рішення відпустити захисника до Києва для проходження подальшої реабілітації у своєму клубі.


Олександр Зубков, який раніше виконував вправи у тренажерному залі та басейні, сьогодні приступив до іншої індивідуальної бігової роботи на полі. Водночас Олександр продовжує курс фізіотерапії, необхідний для повноцінного відновлення після ушкодження. Решта команди провела насичене тактичне тренування з елементами гри.

Неудивительно. Постоянно на травмах. Здоровья
DmytroT.посмотри на себя в зеркало. Сам то кто?
Основний цз Динамо. Ось це вже не дуже добре. Добре що є Сирота і Шабанов. Новий сезон, кроти накупили мавпочок, сподіваюсь наші Ванат і Волошини заграють як Забарний.
Сховати
DmytroT, колись на Манії забанили кєнта, який назвав, здається Косту, "абєзьяной"
Сховати
Кепа, а плюсик хватанул не ты, а любитель называть людей "мавпочками", логично.
Сховати
АЛЕКС, ну так и себе плюсик поставь
Жесть...а разве нелmpz дозаявить в случае травмы?
Сховати
Суповой набор, по ходу турнира только вратарей можно дозаявить. Полевых нет.
Если я не ошибаюсь, только вратарей можно
И у нас остался центр бек один Кривцов?
Это какое то издевательство
Сховати
Юрий, в принципе, Миколенко может закрыть центр, а на его место Соболь
Сховати
Andrii, Мыколенко сейчас еле=еле свой фланг закрывает мы его уже в центре видели, ничего хорошего
Юрий, у нас 3 матча играли одни и те же 4 защитника, если не будет травм и дисквалификаций, то они и будут до конца турнира. Остальные пассажирами прибыли.
Сховати
Причем, конкретными пассажирами