10 червня 2021 16:44
4

"Слоган "Героям слава!" футбольный". Павелко сообщил, что ведет переговоры с УЕФА

Очільник УАФ Андрій Павелко на своїй сторінці у Facebook прокоментував заяву УЄФА, що з форми збірної України потрібно прибрати гасло "Героям слава!".


"Учора ввечері ми отримали лист від УЄФА щодо нових рішень, які були прийняті стосовно форми національної збірної з футболу.


Зранку, я терміново вилетів у Рим, де перебуваю зараз, і де тривають наші перемовини з представниками УЄФА.

У своєму листі УЄФА підтверджує, що дизайн нашої форми був попередньо погоджений до кожної літери і з гаслом “Героям слава!”. Це гасло вже давно є традиційним привітанням для наших вболівальників на всіх стадіонах і на всіх матчах національної збірної України! Воно футбольне, і саме тому було затверджене УЄФА. Кілька днів тому це підтвердив і офіційний коментар європейського футбольного союзу щодо нового дизайну форми нашої збірної.

УАФ завжди поважала міжнародні спортивні принципи і слідувала правилам, якими у своїй роботі керуються найвищі футбольні органи. Так було й цього разу, і буде надалі.

Триматиму вас в курсі перебігу переговорів.

Слава Україні! ГЕРОЯМ СЛАВА!" - написав Павелко.
павелко еще тот мудозвон ,Украина обязана отстаивать свое ,вот практически уверен в питере мы можем увидеть флагы дырляндии и лугандии на фоне аквафреша надписи с украинскими городами ,как будет действовать УАФ в этом случае
«Триматиму в курсі»

Надеюсь не в таком курсе, как в истории с технарем.
Ясн. Знову пафос Павелка, і знову якісь кантони винні, шо ти будеш робити?!
......Дядя Андрей - ты дурак?