3 червня 2021 12:54
3

Игорь СУРКИС: "Скоро будут готовы газоны на клубной базе"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю офіційному сайту прокоментував останні події в клубі.


Останні інфраструктурні зміни


"Ми завершуємо проектні роботи і найближчим часом почнемо будівництво спеціального тренажерного залу на базі. Це було побажання Мірчі Луческу, він дуже ретельно підходить до всіх нюансів. Для нього немає дрібниць в роботі, футболісти і співробітники клубу це вже зрозуміли.


Про реконструкцію полів уже було чимало сказано, ми йдемо вперед, і скоро будуть готові газони на клубній базі. "Динамо" бере участь в модернізації НСК Олімпійський, зокрема, ми оплачуємо 50% на 50% з донецьким "Шахтарем" новий газон на цій арені".


Місце проведення Суперкубка


"Розглядалися два варіанти - Одеса і Київ. Нас влаштовують обидва, але якщо міркувати логічно, то двом командам, які базуються в Києві, немає сенсу їхати грати в інше місто. Моя думка - якщо поле НСК Олімпійський буде готове до матчу, то треба грати в столиці. Але яке рішення приймуть, таке і буде, для нас не проблема зіграти в Одесі".

Звертати увагу на недоліки інфраструктури має спортивний директор, а не головний тренер. Щось неладно у вашому королівстві пан Суркіс.
Сховати
Kote, так директор, можливо, і ставив таке питання, але Суркіс відмахувався. А перед авторитетом Луческу, його вражаючими результатами встояти не зміг.
Kote, щось мені здається що спортивний директор був таким же що і тренер.. тобто ніяким..