2 квітня 2021 12:10
6

Канал "Динамо" будет показывать прямые трансляции матчей, кино и проекты от КВН

З наступного тижня у мережах провайдерів має з’явитись новий канал футбольного клубу «Динамо» «Dynamo Kyiv TV».


Канал футбольного клубу «Динамо» показуватиме прямі трансляції матчів, кіно і проєкти від КВК

Про це в інтерв’ю «Детектор медіа» розказав Віктор Самойленко, очільник групи компаній «Поверхность», яка займається дистрибуцією каналу.


Канал планує увійти у широкі пакети провайдерів різних технологій. Але при цьому надаватиме доступ за індивідуальними підписками (так звана схема a la carte). Вартість каналу для абонентів поки що не називають. Канал планує монетизуватись за рахунок роялті з провайдерів. Додатковим джерелом буде спонсорство.


Окрім України канал мовитиме на колишні країни Радянського Союзу, окрім Росії. Також вийде у Ізраїлі, Німеччині, у Канаді, США та Австралії.


«Динамо» хоче зробити свій канал не нішевим, а для широкої аудиторії. Саме тому планує запуск розважальних проєктів за участю колишніх гравців КВК з різних країн та купівлю документальних і художніх фільмів спортивної тематики.

до 12 КВН,а после 12 - порно...
квн? а може аншлаг чи петросяна?
Квн.... Пздц....
Каким образом Динамо Киев имеет отношение к фильмам и КВН? Лучше бы вы транслировали матчи баскетбольной супер - лиги и хоккея. Это было бы логично и актуально, поскольку баскетбол в стране на каналах не показывают. Совместное сотрудничество с федерацией баскетбола и хоккея. Совместный проект по трансляции матчей НБА, НХЛ.
"залётный" Квартал тоже будет? - Тогда, главное, не "откашливать" роялти "рати президентской"...((
Грозились в феврале запустить. Хотелось бы что бы пригласили адекватных комментаторов на матчи ДК.