12 березня 2021 18:19
3

УАФ: родители юных футболистов недовольны, что Алиев провоцирует их детей

Прес-служба УАФ прокоментувала Sport.ua ситуацію, яка склалася навколо перевірки висловлювань і дій Олександра Алієва Комітетом з етики і чесної гри. Як зазначили у прес-службі УАФ, можна зрозуміти, чому футболіст веде себе таким провокативним чином:


«Вірогідно, це пов’язано з його бажанням паралельно з футболом займатися ще й шоу-бізнесом, на що вказує, серед іншого, випуск скандального музичного відео, знятого, зокрема, на стадіоні, який носить ім’я Легенди українського футболу Валерія Лобановського.

Але, в будь-якому разі, Алієв має усвідомлювати, що він має тренерську ліцензію УАФ і його тренерська діяльність накладає на нього певні зобов’язання. До того ж, він працює з дітьми і повинен розуміти, який подає їм приклад, дозволяючи собі публічну лайку і образи на адресу інших людей.

До речі, саме звернення батьків юних футболістів, які висловлювали незадоволення тим, що Алієв своїм відео провокує їхніх дітей, зокрема, вживати алкоголь, і стало однією з підстав для проведення перевірки Комітетом з етики і чесної гри. Адже Олександр Алієв є суб’єктом українського футболу, на нього розповсюджується дія Кодексу етики і чесної гри, і саме тому на його дії звернув увагу Комітет УАФ.

Шкода, що сам Алієв, схоже, цього не розуміє. Хоча, такі ж перевірки Комітет проводить і відносно інших футбольних осіб, дії чи висловлювання яких порушують Кодекс етики і чесної гри. І в цьому контексті перевірка дій Олександра Алієва є абсолютно пересічною. Нічого унікального», – йдеться в повідомлення прес-служби УАФ.

Прес-служба УАФ також нагадує, що Алієв має тренерську ліцензію, що дійсна до кінця 2023 року, а минулого року він був заявлений як футболіст за команду аматорської ліги «Джуніорс» (Шпитьки):

«У своєму відеозверненні від 9 березня пан Алієв також хизується тим, що відкрив дитячу футбольну школу, в якій тренуються близько 120–130 дітей – Дитяча футбольна академія Алієва. Кодекс етики і чесної гри встановлює певні правила, яких мають дотримуватися усі суб’єкти футболу, навіть колишні футболісти, які мають тренерські ліцензії. Однозначно за межами цих правил є нецензурна лайка та образливі слова про жінок та колег-футболістів», – зазначають у прес-службі УАФ.
По остальным вопросам Алиева потом ответ будет?:)
Клоуны! Даже нет - твари!
Как менты,можно при..ться и к столбу! Почему стоишь,почему высокий,почему опора не с той стороны,почему деревянный,почему висят провода, ну и т.д.
Я не защищаю Алиева - у него,как и у лыбкой человека,есть недостатки!
Неужели в вашей ,ВОНЮЧЕЙ ,ФЕДЕРАЦИИ НЕТ ДРУГИХ ВОПРОСОВ?
ЧТО ВЫ ПЫТАЕТЕСЬ УЧИТ УМУ-РАЗУМУ ,ТЕХ ЛЮДЕЙ,КОТОРЫЕ В ФУТБОЛЕ СЕГОДНЯ НЕ ДЕЛАЮТ ПОГОДУ!
Вы что,Алиеву,платите зарплату,или вы налоговая?!
Выпустил он свой клип за свои деньги в свободное от работы время!
Уаф, это что государственный орган,который ввёл цензуру?
Вообще охренели!
НЕ ФЕДЕРАЦИЯ - А ПИ...РАЦИЯ!
Такий треш ,що аж бісить.
УАФ нема чим зайнятись ?